Herkkujen SuomiHerkkujen Suomi 22.-24.8.2013










Videoita Herkkujen Suomesta

 


Herkkujen Suomi 20.-22.8.2015 Helsingissä

Tänä kesänä vietetään jälleen Helsingissä suomalaisen ruokakulttuurin juhlaa.  Lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi ja kotimaisten oluiden Syystober
-tapahtumakokonaisuus  järjestetään Helsingin Rautatientorilla jo viidettä kertaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.


Herkkujen Suomi -tapahtuma kokoaa Helsingin Rautatientorille lähi- ja luomuruoan tuottajia ja yrittäjiä ympäri Suomen. Pienten elintarvikeyritysten herkkuja voi napostella paikan päällä tai ostaa mukaan. Osastoilla esitelllän myös maakuntia ja suomalaista maaseutua.


IMG_8182.jpg


Herkkujen Suomen aukioloajat

torstaina 20.8. klo 16.00-21.30

perjantaina 21.8. klo 11.00-20.00

lauantaina 22.8. klo 10.00-18.00.
Syystober-olutteltta on auki kaikkina iltoina kello 01.00 asti.

Herkkujen Suomi 2014


Viime vuonna tapahtumissa vieraili 53.000 hyvän ruoan ja oluen ystävää.  Viimevuotisessa tapahtumassa nähtiin perinteisiä suomalaisia makuja ja raaka-aineita aivan uudessa kuosissa.

Herkkujen Suomi 2014


Herkkujen Suomi järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Tapahtuman suosio osoittaa, että suomalaiset kuluttajat ovat ottaneet lähiruoan omakseen. Kuluttajat arvostavat ruoan tuoreutta ja laatua sekä ennen kaikkea herkullista makua.

Lähiruoka hurmaa ja kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän. Ruoan jäljitettävyys on noussut tärkeäksi ostokriteeriksi yhä useammalla.


Herkkujen Suomi 2014


Herkkujen Suomen pääjärjestäjänä ja yhteistyökumppaneiden koolle kutsujana toimivat Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund (SLC), Ruoka-Suomi -verkosto, Aitojamakuja.fi, Lammin Sahti ja Pienpanimoliitto.


Herkkujen Suomi 2014




aitojamakuja.fi

Puhtaasti kotimainenHyvää Suomesta

Ruoka-Suomi

Alatunniste