Toimintopainikkeet

MTK-Sysmä


MTK-Sysmä on paikallinen ammatti- ja etujärjestösi

 työkännykästä 133.jpg                                                                                    kuva Maija Sinisalo

MTK-Sysmä on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö.

 

Tervetuloa Farmariin MTKn osastoille 2.-4.7.2015 Joensuussa

Lue lisää osastojen tapahtumista www.mtk.fi/farmari

Päivi Rönnistä MTK-Hämeen toiminnanjohtaja

MTK Hämeen johtokunta on nimittänyt agronomi, MMM Päivi Rönnin MTK Hämeen toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 20.7.2015.

MTK Hämeen nykyinen toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kataja siirtyy ministeri Kimmo Tiilikaisen erityisavustajaksi.

Jäsenmatka Italiaan 27.-31.10.2015

MTK Hämeen, MTK-Kaakkois-Suomen ja MTK-Uusimaan yhteinen jäsenmatka Italiaan 27.-31.10.2015. Matkan järjestää Trio Travels Ltd Oy.

Ohjelmassa mm. EXPO 2015 Milanossa, maaseutuohjelmaa ja retki Venetsiaan. Matkaohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät oheisesta linkistä.

Sähköinen jäsenkortti

Sähköinen jäsenkortti on ollut käytössä nyt noin kuukauden verran. Mikäli et ole muistanut tai huomannut ladata sähköistä jäsenkorttia puhelimeesi, ilmoita siitä MTK:n järjestöryhmään, (tuija.rantalainen@mtk.fi) niin lähetämme sinulle linkin uudestaan.

Valitettavasti Google Mapsia ei saada toimimaan siten, että se näyttäisi lähimmän toimipaikan. Asiasta olemme olleet useamman kerran yhteydessä Googleen.

MTK-Sysmä mukana sähköisen jäsenkortin pilotissa

MTK on päättänyt pilotoida sähköistä jäsenkorttia vuonna 2015 viidessä tuottajayhdistyksessä. Jäsenkorttisovelluksen MTK:lle tuottaa Intellipocket. MTK-Sysmä on yksi hankkeeseen valituista yhdistyksistä.

Huhtikuun puolessa välissä jäsenet, joilla on kännykkänumero jäsenrekisterissä saavat MTK:lta tekstiviestin, jota klikkaamalla jäsenkortti ladataan puhelimeen ja asennetaan aloitusnäyttöön. Sovelluksen latausvaiheessa tarvitaan nettiyhteys puhelimessa, muutoin jäsenkortti toimii myös offline -tilassa.

Pilotti kestää 6 kk ja siitä kerätään palaute, jota käytetetään kun päätetään sähköisen jäsenkortin jatkosta.

Sähköinen jäsenkortti EI poista pahvikorttia vaan tulee sen rinnalle !

 
 

MTK-Sysmän kevätkokous 2014

ke 26.3. klo 18.30 alk. kahvit, klo 19.00 kokous
Sysmän Osuuspankin kokoustiloissa

Tuotelinjajohtaja Antti Korpinen Keskolta alustaa mm. viljamarkkinoista ja muista ajankohtaisuuksista vilja-alalla, Sysmän Osuuspankin toimitusjohtaja Sakari Kangas isännöi ja pitää pankin puheenvuoron. Muistetaan tilan lunastaneita uusia viljelijöitä.

Tervetuloa !


MTK Hämeen liiton kevätkokous ja EU-vaalipaneeli tiistaina 8.4. Valkeakoskella
 

Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 24.6.2015