null Antti auttaa jäsentietojen päivityksessä Oiva-hankkeessa

Blogi – Jäsenyys

Antti auttaa jäsentietojen päivityksessä Oiva-hankkeessa

11.2.2020

Antti Yli-Perttala aloitti 10.2. Simonkadulla

Antti on myös MTK Hämeenkyrön sihteeri
Antti on myös MTK Hämeenkyrön sihteeri

Olen Antti Yli-Perttala ja aloitin eilen 10.2. korkeakouluharjoitteluni Helsingissä MTK Keskusliiton toimistolla. Taustaltani opiskelen Laurea-ammattikorkeakoulussa liiketalouden tradenomin tutkintoa. Olen myös MTK Hämeenkyrön sihteeri Pirkanmaalta ja koen, että voin olla näin avuksi Oivan jäsenpalvelurekisterin luomisessa sihteerin työn käytännön seikkojen esiintuomisessa.

Kokoamme ja täydennämme juuri eri rekistereistä jäsentietoja yhteen, mm. Y-tunnuksia. Helmikuun 20. päivän jälkeen lähetämme MTK-yhdistyksiin (liittojen kautta) ja metsänhoitoyhdistyksiin täydennetyn jäsentaulukon, johon pyydämme tarkistamaan ja täydentämään jäsentietoja. Lisätietoja asiasta tulee myöhemmin. Ohjeet ja avut tulevat taulukon mukana.

Itse tulen toimimaan jälkeen yhdistysten jäsensihteerien ja toimihenkilöiden apuna ja ensisijaisena yhdyshenkilönä tässä jäsentietojen päivityksessä. Toivomme, että tietojen päivityksen ongelmatapauksissa jäsensihteerit ottaisivat ensin yhteyttä minuun. Päivityksessä saattaa olla haasteita teknisesti tai ajankäytön suhteen, joten panostamme tähän työhön tukea ja ohjausta ongelmatilanteissa tarpeen mukaan myös Simonkadulla.

Vaikka aikataulu tulee olemaan kireä, lupaamme, ettei yksikään MTK-sihteeri/jäsensihteeri jää yksin tässä päivitysprojektissa, joten jos ongelmatilanteita päivityksissä ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä minuun!

Antti Yli-Perttala, Oiva-jäsentietopäivitysten yhteyshenkilö

puh. 050 4346011, antti.yli-perttala@mtk.fi