Sisältöjulkaisija

null E85 – eFlexFuel-laitteiston hankinta ja RE85-polttoaineen tankkaus

Artikkeli - Jäsenyys

E85 – eFlexFuel-laitteiston hankinta ja RE85-polttoaineen tankkaus

1.11.2019

E85-jäsenetu tarjoaa MTK-yhdistysten ja metsänhoitoyhdistysten jäsenille edullisen mahdollisuuden päivittää bensiinillä kulkeva henkilöautonsa bioetanolipohjaisella E85-polttoaineella toimivaksi. Jäsenetu koskee eFlexFuel-laitteiston hankintaa, sekä RE85-polttoaineen tankkausta St1-asemilla. E85-polttoaineella ajaminen vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi polttoaineen hinta ajokilometriä kohden on edullisempi kuin bensiinin. E85-polttoaine on valmistettu kotimaisesta elintarvikejätteestä.

E85-jäsenetu tarjoaa MTK-yhdistysten ja metsänhoitoyhdistysten jäsenille edullisen mahdollisuuden päivittää bensiinillä kulkeva henkilöautonsa bioetanolipohjaisella E85-polttoaineella toimivaksi. Jäsenetu koskee eFlexFuel-laitteiston hankintaa, sekä RE85-polttoaineen tankkausta St1-asemilla. 

E85-polttoaineella ajaminen vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi polttoaineen hinta ajokilometriä kohden on edullisempi kuin bensiinin. E85-polttoaine on valmistettu kotimaisesta elintarvikejätteestä.  

Lue lisää

 

Näin tilaat MTK jäsenyydellä eFlexFuelin

Eflexfuel järjestelmä soveltuu 1-8 sylinterisille autoille. Normaali hinta

aiheet: energiaedut