null Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi!

Uutinen – Metsäpolitiikka

Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi!

3.8.2020

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten tunnustus, joka myönnetään tänä vuonna viidennen kerran.

Vuoden Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Tänä vuonna Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistys.

Metsänomistajilla sekä metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n edustajilla on mahdollisuus ehdottaa mielestään ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi nettilomakkeella, jonka pääsee täyttämään TÄÄLLÄ. Ehdotus on tehtävä viimeistään sunnuntaina 13.9.2020.

Perustelut Vuoden Kympiksi valitsemiselle ovat vapaamuotoiset, mutta tunnustusta myönnettäessä korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute. Laitathan ehdotukseesi mukaan omat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten.

Vuoden Kympin valitsee tehtyjen ehdotusten perusteella MTK:n metsäjohtokunta. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 29.10.2020 pidettävässä metsävaltuuskunnan kokouksessa.

Aiemmin palkituiksi ovat tulleet Mhy Kymenlaakso (vuonna 2016), kenttäpäällikkö Arto Kosunen Mhy Pohjois-Savosta (vuonna 2017), Mhy Österbotten (vuonna 2018) ja toiminnanjohtaja Annakaisa Heikkonen Mhy Ylä-Lapista (vuonna 2019).

 Anna-Rosa Asikainen

lakimies

luonnonsuojelun lakiasiat, luonnonsuojelutiimin vetäjä

+35820 4132454

+35840 920 9858

aiheet: vuodenkymppi

Esikatsele
1 jostakin 61