Sisältöjulkaisija

null Grolls - alennuksia työvaatteista ja henkilösuojaimista

Artikkeli - Jäsenyys

Grolls - alennuksia työvaatteista ja henkilösuojaimista

15.2.2019

Huom! Jäsenedut muuttuvat vuonna 2020. Kerromme lisää mahdollisimman pian.
**
Pohjois-Euroopan johtava työvaate- ja henkilösuojainmyymäläketju Grolls tarjoaa MTK-yhdistyksen ja mhy:n jäsenille jäsenetuna kaikista Björnkläder-työvaatteista -25 % ja muista tuotteista -10 %. Grollsilta myös painatuksia vaatteisiin. Lue lisää ja tutustu etuihin.

Mikä on Grolls Oy?

Pohjois-Euroopan johtava työvaate- ja henkilösuojainmyymäläketju Grolls Oy on osa ruotsalaista Grolls-konsernia. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta palvelua unohtamatta. Grollsilla on oma tuotanto ja tuotekehitys suojakypärille, työvaatteille, suojalaseille ja suojakäsineille. Ketjulla on 48 liikettä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa.

Grolls pyrkii tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia. Se on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin asti suoraan liikkeestä odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Voit myös asioida verkkokaupassa vuorokauden ympäri.

Kaikki käytössä olevat materiaalit testataan laboratorioissa ja tuotteet testataan käytännössä ennen niiden tuloa mallistoon. Yhteistyökumppaneiksi Grolls kelpuuttaa ainoastaan luotettavia markkinoiden kärkimerkkejä.

Grollsin edut MTK:n jäsenille

Björnkläder-työvaatteista  -25 %:n alennus Pohjois-Euroopan johtava

aiheet: koneet ja tarvikkeet