null MTK mukana #Kotonakotimaista kampanjassa

Uutinen

MTK mukana #Kotonakotimaista kampanjassa

24.3.2020

MTK on mukana #kotonakotimaista kampanjassa. Kotona kotimaista –hanke on vapaaehtoisvoimin rakennettu ja tavoitteena on auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään paikallisia pientoimijoita, heidän kauppojaan ja puotejaan sekä käyttämään heidän tuotteitaan.

 

Jäsenenä voit tehdä kuten 873 kotimaista yritystä, ja ilmoittaa yrityksesi mukaan #kotonakotimaista kampanjaan kotonakotimaista.fi sivuston kautta. Kuluttajana voit olla mukana tukemassa kotimaisia pientuottajia ja yrittäjiä, suosithan suomalaista kun käyt ruokaostoksilla! 

Kotona kotimaista –hanke on vapaaehtoisvoimin rakennettu ja tavoitteena on auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään paikallisia pientoimijoita, heidän kauppojaan ja puotejaan sekä käyttämään heidän tuotteitaan.

Haastamme kaikki mukaan viettämään 27.3. perjantaina ”Kotona Kotimaista”-päivää. Idea on yksinkertainen. Nautitaan kotona illasta normaaliin tyyliin, mutta jaetaan omat kotimaisen pienyrittämisen tukitoimet tunnisteella #kotonakotimaista sosiaalisessa mediassa, koko kansan ihasteltaviksi.

Kokkaa kotimaisista raaka-aineista, nauti lähituottajien juomia, kuluta kotimaista viihdettä ja kulttuuria, laula, tanssi, kerro vitsi, rakenna tyhjistä wc-paperirullista vaikka jakkara - kuvaa tekemisesi ja jaa tunnelmasi meille kaikille. Sivustolta löydät kartan, josta löytyy suomalaisten pienyrittäjien myymälät ja toimipisteet. Tuetaan heitä!

Muista myös hyödyntää Ruokaasuomesta.fi -verkkokauppapalvelua sekä lähimpiä Reko-renkaitasi kun vietät #kotonakotimaista

#viljelijäeipysähdy #farmersdontstop #tuottajallekiitos