null Tule meille kesätöihin!

Uutinen

Tule meille kesätöihin!

21.1.2022

Haluatko tehdä työtä jolla on merkitys, oppia uutta, saada arvokasta työkokemusta ja olla mukana maa- ja metsätalousasioiden ytimessä? Hae meille kesätöihin! 

Tarjoamme sinulle:
 

💛 Näköalapaikan suomalaisen maaseudun asioiden ja elinkeinojen edistämiseen sekä mahdollisuuden tutustua ja oikeasti osallistua mielenkiintoiseen ja monipuoliseen edunvalvontatyöhön.

💚 Työsi tueksi osaavan ja työstään innostuneen työyhteisön ja saat mahdollisuuden kehittyä meillä asiantuntijana osana asiantuntijayhteisöämme.

💙 Meillä saat tehdä töitä uusiutuvien luonnonvarojen parissa! 

 

Avoimet kesätyöpaikat: 

 

Kansainvälisten asioiden kesätyöntekijä

Monipuolinen kesätyö MTK:n Maaseudun elinvoima -linjalla kansainväliseen toimintaan liittyvissä edunvalvonnan tehtävissä.

Osallistut edunvalvontaan osana yksikön päivittäistoimintaan. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaisia EU:n kauppapoliittiseen strategiaan liittyvä tiedon hankintaan, raportointiin ja edunvalvonnan tukemiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävän sisältö voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Harjoittelijana pääset myös mukaan vaikuttamaan hiilirajamekanismin, metsäkatovapauden ja yritysvastuun kysymyksiin osana kestävää kehitystä kauppapolitiikassa. Osallistut myös Pohjoismaisen tuottajajärjestöjen tapahtuman toteuttamiseen.

Lue lisää ja hae paikkaa täältä 

 

Kesätyöntekijä MTK:n Viestintä ja vaikuttaminen -vastuualueelle

Tehtäviisi kuuluu järjestön toiminnasta tehtävien uutisten, tiedotetekstien sekä muun verkko- ja somesisällön tuottamista, valokuvausta, tekstin- ja kuvankäsittelyä, videokuvausta ja videoiden editointia, median tiedontarpeen palvelemista, erilaisten webinaarien ja mahdollisten messutapahtumien järjestelytehtäviä sekä osallistumista tapahtumiin.

Osallistut myös järjestön viestinnän kehittämistyöhön ja järjestöryhmän työtehtävien hoitoon. 

Lue lisää ja hae paikkaa täältä

 

Kesätyöntekjä MTK:n Jäsenet ja järjestötoiminnan -vastuualueelle

Monipuolinen kesätyö MTK:n jäsenet ja järjestötoiminnan vastuualueella jäsenpalveluihin sekä järjestöllisiin toimiin liittyvissä tehtävissä. 

Tehtäviisi kuuluu järjestön operatiivisen toiminnan tukemista sisältäen mm. kesäkuun liittokokouksen ja mahdollisten muiden messu- ym. tapahtumien järjestelytehtäviä.

Osallistut myös jäsenhankintakampanjan toteutukseen, järjestön koulutukseen ja jäsenviestintään. Lisäksi pääset mukaan ideoimaan jäsenpalveluiden ja jäsenrekisteripalvelumme Oivan kehittämistä.

Lue lisää ja hae paikkaa täältä

 

Kesätyöntekijä MTK:n metsänomistajat-linjalle

Metsänomistajat-linjan kesätyöntekijänä osallistut metsäedunvalvontaan osana yksikön päivittäistoimintaa. Tehtäviisi kuuluu erilaisia tiedon hankintaan, raportointiin ja edunvalvonnan tukemiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävän sisältö painottuu erityisesti EU metsäpolitiikan tehtäviin. Ensisijaisesti haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa korkeakouluopiskelijaa tai voit olla vastavalmistunut. Harjoittelijan tehtävä mahdollistaa myös opinnäytetyön tekemisen.

Lue lisää ja hae paikkaa täältä

 

Kesätyöntekijä MTK:n maatalousyrittäjät-linjalle

Maatalouslinjan kesätyöntekijänä osallistut edunvalvontaan osana yksikön päivittäistoimintaa. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaisia tiedon hankintaan, raportointiin ja edunvalvonnan tukemiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävän sisältö voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Harjoittelijana pääset myös mukaan vaikuttamaan EU:n maatalouspolitiikan uudistukseen ja maatalouden ilmastotyöhön ja analysoimaan mm. elintarvikemarkkinoiden toimintaympäristön muutoksia.

Lue lisää ja hae paikkaa täältä

 

Löydät kaikki avoimet työpaikat myös täältä


Anu Karppinen

Henkilöstöpäällikkö

+358503133412

aiheet: metsätalous, viestintä, edunvalvonta, maatalous, rekry, mtkry, kesätyö, vaikuttaminen