Sisältöjulkaisija

angle-left null Kuuntele nyt Maaltavastaajat jakso 15. Hellettä ja Huminaa Suomi Areenassa

Uutinen

Kuuntele nyt Maaltavastaajat jakso 15. Hellettä ja Huminaa Suomi Areenassa

19.7.2018

Mitä toimia MTK:n Juha Marttila toivoo päättäjiltä viljelijöitä tuskastuttavaan kuivuuteen? Entä lupaako maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä tarttua toimeen? MTK:n oma Maaltavastaajat-podcast vieraili tällä viikolla Suomi Areenassa, jossa yhteiskunnalliset keskustelut käytiin tänä vuonna helteisessä huminassa. Heidi Siivosen kanssa juttelemassa MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, HKScanin tuotekehityskokki Sami Lamminaho, Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi, PTY:n toimitusjohtaja Kari Luoto ja Huoltovarmuuskeskuksen perustuotanto-osaston johtaja Jyrki Hakola.

Porin jokakesäisessä yhteiskunnallisen keskustelun tapahtumassa Suomi Areenassa puhuttiin tiistaina ruuasta, kun Elintarviketeollisuusliitto ry istutti ruokapöytään liudan ruoka-alan ammattilaisia ketjun eri osista. MTK ry oli päivässä mukana omalla paneelilla, jonka aiheena oli ruuan huoltovarmuus ja ruokaturva. MTK:n oma podcast Maaltavastaajat Suomi Areenan helteisessä ja humisevassa ruokapäivässä aamusta iltaan. Heidi Siivosen kanssa juttelemassa MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, HKScanin tuotekehityskokki Sami Lamminaho, Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi, PTY:n toimitusjohtaja Kari Luoto ja Huoltovarmuuskeskuksen perustuotanto-osaston johtaja Jyrki Hakola. 

• Kuuntele jakso 15. Hellettä ja huminaa Suomi Areenassa nyt Soundcloudista.

Maaltavastaajat-podcast on MTK:n oma ajankohtaiskatsaus. Uusia podcast-jaksoja ilmestyy noin kahden viikon välein, ja podien teemoissa otetaan monipuolisesti huomioon koko maa- ja metsätalousala sekä ajankohtaiset ilmiöt. Maaltavastaajat löytyy osoitteesta soundcloud.com/maaltavastaajat.  Palvelu on helppokäyttöinen, ja podcastien kuuntelu on maksutonta. Voit kuunnella podcastia myös esimerkiksi iphonen podcast-sovelluksella.