null Tule mukaan oppimaan ilmasto- ja ympäristöviestintää, viihtymään ja virkistymään MTK Lapin kyntökauden avaukseen Leville 25.-27.4.!

Uutinen – Maaseutuympäristö

Tule mukaan oppimaan ilmasto- ja ympäristöviestintää, viihtymään ja virkistymään MTK Lapin kyntökauden avaukseen Leville 25.-27.4.!

2.4.2019

Maa- ja metsätalous on osa ilmastokysymysten ratkaisua, ei ongelmanaiheuttaja. Kestävillä maa- ja metsätalouskäytännöillä voidaan tehostaa kasvillisuuden ja maaperän hiilensidontaa, vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja samalla turvata kotimainen ruuan- ja puuntuotanto jatkossakin. Kyntökauden avauksessa opitaan konkreettista ilmastopuhetta ja faktaa väitteiden taustalle. Lisäksi ohjelmassa verkostoitumista, virkistäytymistä ja työhyvinvointia ennen kevään ja kesän työsesonkia.

Ohjelma alkaa torstaina 25.4. lounaalla, ja jatkuu luennoilla sekä työpajoilla, mukana mm. Luke, kaivosteollisuuden puheenvuoro sekä MTK:n asiantuntijoita. Työpajoissa isäntinä ja emäntinä yhteistyökumppaneita Valiolta, A-rehulta ja Yaralta. Perjantaina ohjelma jatkuu Thimjos Ninjosin puheenvuorolla ruokaviennistä, jonka jälkeen jatketaan työhyvinvoinnin ja liikunnallisen ohjelman parissa.

Koko ohjelma, ilmoittautuminen ja muut lisätiedot:
​​​​​​​https://www.lyyti.fi/reg/Kyntokauden_avaus_3054Meri Remes

maaseutunuorten asiamies, maaseutunuorten valiokunnan sihteeri

+35840 532 9636

aiheet: ilmasto, ympäristö, tapahtuma