null MTK:n lakipalvelut

Artikkeli – Jäsenyys

MTK:n lakipalvelut

2.12.2019

Tiesithän, että jäsenetunasi käytössäsi ovat Suomen parhaimmat lakiasiantuntijat maa- ja metsätalouden aloilla.

MTK:n lakipalvelu käytössäsi jäsenmaksun hinnalla

Annamme monipuolista jäsenten yritystoimintaan liittyvää opastusta ja neuvontaa. Jäsenmaksuun sisältyvänä lakipalveluna arvioimme ongelmatilanteen vaatimat toimenpiteet sekä autamme asian hoitamisessa eteenpäin.

Mikäli asiasi edellyttää asiamiehen käyttämistä, voit ottaa myös suoraan yhteyttä Maanomistajien Arviointikeskukseen, joka tarjoaa MTK:n ja metsänhoitoyhdistysten jäsenille alennuksen oikeudellisista toimeksiannoista:

Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli emme pääse vastaamaan, kun soitat, jätä ääniviesti ja kerro asiasi lyhyesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoita yhteyttä ottaessasi jäsennumerosi, sillä jäsenyys tarkistetaan yhteydenoton aluksi.

 

MTK:n lakimiehet käytössäsi

Anna-Rosa Asikainen, lakimies
Olen apunasi luonnonsuojeluun ja vesilakiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.
anna-rosa.asikainen(at)mtk.fi, puh. 040 920 9858

Leena Kristeri, maankäyttöasiantuntija, lakimies
Olen apunasi kaavoituksessa, maankäyttösopimuksissa, lunastuksissa, linja-asioissa, tuulivoimassa, kaivosasioissa, korvauskysymyksissä, jokamiehenoikeuksissa ja muissa maankäyttöön liittyvissä juridisissa kysymyksissä.
leena.kristeri(at)mtk.fi, puh. 040 507 4088 

Maire Lumiaho, lakimies
Olen apunasi sosiaalipolitiikkaan, lomituspalveluihin, tapaturmavakuutukseen ja luopumistukiasioihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.
maire.lumiao(at)mtk.fi, 020 413 2359

Vesa Malila, lakimies, varatuomari
Olen jäsenten apuna maatalouteen ja maaseutuyrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa asioissa; esimerkiksi irtaimen kauppaan tai maanvuokraan sekä vakuutuksiin ja vahingonkorvauksiin liittyvissä kysymyksissä. Avustan myös MTK-liittoja ja -yhdistyksiä niiden oikeudellisissa asioissa.
vesa.malila(at)mtk.fi, puh. 040 500 0878

Minna Ojanperä, lakimies
Olen apunasi ympäristönsuojeluun liittyvissä oikeudellisessa kysymyksissä, esimerkiksi erilaisissa luvitusta vaativissa hallinnollisissa prosesseissa. Avustan myös kysymyksissä, jotka koskevat jätelainsäädäntöä tai kiertotaloutta yleisesti. Myös ympäristövastuuseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun. 
minna.ojanpera(at)mtk.fi, puh. 040 671 9536

Timo Sipilä, lakimies, verojohtaja
Maa- ja metsätaloudenharjoittajan ja maaseudun yrittäjän veroedunvalvonnan lisäksi palvelen veropuhelimessa (jäsenet 0600 17 999) joka maanantai klo 9-12. Minuun voit ottaa yhteyttä maa- ja metsätalouden sekä yritystoiminnan verotukseen liittyen.
timo.sipila(at)mtk.fi, puh. 040 505 9179

Marica Twerin, lakimies
Olen apunasi tukijärjestelmiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Autan sinua myös sopimusoikeudellisissa asioissa, kuten maanvuokraus-, tuotanto- ja myyntisopimusasioissa. Neuvon perintö- ja perheoikeudellisissa asioissa. Voin vastata mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin koskien hankintalainsäädäntöä, kilpailulainsäädäntöä ja valtiontukilainsäädäntöä.
marica.twerin(at)mtk.fi puh. 040 183 9722

Etkö tiedä kehen olla yhteydessä?

Mikäli et tiedä keneen olla yhteydessä ylläolevasta kuvauksista huolimatta, voit siinä tapauksessa esittää asiasi yleiseen sähköpostiosoitteeseen: 

  • lakipalvelut(at)mtk.fi

Tutustu MTK:n jäsenpalveluihin


aiheet: neuvonta ja lakipalvelut, lakipalvelut, lakimies