Sisältöjulkaisija

angle-left null Maaltavastaajat jakso 16. Millaista on kesätyö MTK:lla?

Uutinen

Maaltavastaajat jakso 16. Millaista on kesätyö MTK:lla?

3.8.2018

Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry työllistää joka kesä useamman alan opiskelijan. Millaista on kesätyö maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien ammatti- ja etujärjestössä? Maaltavastaajat-podcast sai tällä kertaa vieraakseen MTK:n kesäharjoittelijat. Metsälinjan Eetu Punkka, ympäristö- ja maankäyttöryhmän Hanna-Kaisa, maatalouslinjan Rita Lahti, edunvalvonnan tuen Terhi Korpi ja viestinnän Anna Lehtinen kertovat Emma Pihkalalle ajatuksiaan kuluneen kesän varrelta. Kuuntele uusi Maaltavastaajat-jakso nyt Soundcloudista.

Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry on maa- ja metsätalouden sekä maaseutuyrittäjyyden asiantuntija ja edunvalvoja, joka vaikuttaa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Euroopan unionin toimielimiin vaikuttaminen on merkittävin kansainvälinen toiminto. Keskusliiton ydintehtäviä ovat yhteiskuntapoliittinen vaikuttaminen ja edunvalvonta, markkinavaikuttaminen ja jäsenpalveluiden kehittäminen. Edunvalvonta koskee maatalous- ja metsäasioita, yrittäjyyttä, vero-, rahoitus- ja lakiasioita, ympäristö- ja maapolitiikkaa sekä sosiaalipolitiikkaa. Markkinavaikuttaminen kohdistuu viranomaisiin, jalostusteollisuuteen, kauppaan ja kuluttajiin. Keskusliitto tuottaa jäsenpalveluita yksittäisille jäsenille, yhdistyksille ja liitoille.

MTK:n keskusliitto työllistää joka kesä useamman alan opiskelijan. Maaltavastaajat-podcast sai tällä kertaa vieraakseen MTK:n kesäharjoittelijat. Metsälinjan Eetu Punkka, ympäristö- ja maankäyttöryhmän Hanna-Kaisa, maatalouslinjan Rita Lahti, edunvalvonnan tuen Terhi Korpi ja viestinnän Anna Lehtinen kertovat ajatuksiaan kuluneen kesän varrelta. 

Kuuntele Maaltavastaajat jakso 16. Millaista on kesätyö MTK:lla nyt Soundcloudista.

Maaltavastaajat-podcast on MTK:n oma ajankohtaiskatsaus. Uusia podcast-jaksoja ilmestyy noin kahden viikon välein, ja podien teemoissa otetaan monipuolisesti huomioon koko maa- ja metsätalousala sekä ajankohtaiset ilmiöt. Maaltavastaajat löytyy osoitteesta soundcloud.com/maaltavastaajat.  Palvelu on helppokäyttöinen, ja podcastien kuuntelu on maksutonta. Voit kuunnella podcastia myös esimerkiksi iphonen podcast-sovelluksella.