Sisältöjulkaisija

angle-left null Maaltavastaajat jakso 20. Ruokakorissa juuri nyt

Uutinen

Maaltavastaajat jakso 20. Ruokakorissa juuri nyt

7.9.2018

Mitä löytyy ruokakorista juuri nyt? Maaltavastaajat-podcastin uusimmassa jaksossa Heidi Siivonen ja MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi juttelevat syksyn ruokakulttuurikuulumisia. Millaisia ruokatrendejä syksy tuo tullessaan ja mikä on sesongin houkuttelevin satokauden herkku? Entä millaisia muutoksia tuleva elintarvikelain uudistus tuo suoramyyntituottajalle? Keskustelussa myös Osta tilalta! -päivä, joka järjestetään jo kolmatta kertaa 15.9.2018. Kuuntele uusin Maaltavastaajat Soundcloudista tai puhelimesi podcast-aplikaatiolla.

Millainen on ruokakorin sisältö tänä syksynä? Tämän viikon Maaltavastaajat-podcastissa Heidi Siivosen vieraana MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi ja keskustelua lähiruuasta, satokauden sesongin herkuista ja syksyn ruokatrendeistä. Heidi ja Anni-Mari juttelevat myös Osta tialta! -päivästä, joka järjestetään tänä syksynä jo kolmatta kertaa.

Kuuntele jakso kokonaisuudessaan: Maaltavastaajat jakso 20. Ruokakorin ajankohtaiskuulumiset nyt Soundcloudissa.

Maaltavastaajat-podcast on MTK:n oma ajankohtaiskatsaus. Uusia podcast-jaksoja ilmestyy noin kahden viikon välein, ja podien teemoissa otetaan monipuolisesti huomioon koko maa- ja metsätalousala sekä ajankohtaiset ilmiöt. Maaltavastaajat löytyy osoitteesta soundcloud.com/maaltavastaajat tai lataamalla Soundcloudin puhelimellesi.  Palvelu on helppokäyttöinen, ja podcastien kuuntelu on maksutonta. Voit kuunnella podcastia myös esimerkiksi iPhonen podcast-sovelluksella.

Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä tuo ruuantuottajat ja kuluttajat yhteen

Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä tuo ruuantuottajat ja kuluttajat yhteen jo kolmatta kertaa 15.9.2018. Kyseessä on suoramyynti tapahtuma, jossa kuka tahansa voi avata tilansa tai puutarhansa ovet kuluttajille ja kokeilla suoramyyntiä. Tapahtumaan on mahdollista ilmoittautua mukaan ilmaiseksi aina tapahtumapäivään asti. Lue lisää tapahtuman sivuilta ja katso oman alueesi tilat täältä .

Makumatka_maalle_osta_tilalta_netti.jpg
Osta tilalta! -päivänä tuottajat ja kuluttajat kohtaavat tiloilla