Sisältöjulkaisija

angle-left null Maaltavastaajat jakso 22. MTK ja politiikan superkevät

Uutinen

Maaltavastaajat jakso 22. MTK ja politiikan superkevät

4.10.2018

Keväällä 2019 on vuorossa politiikan superkevät ja kolmet vaalit. MTK:lla tehdään jatkuvasti vaali- ja vaikuttamistyötä, jolla turvataan maaseudun elinkeinoja nyt ja tulevaisuudessa. Millä mielellä MTK lähtee ensi kevään vaaleihin ja kuka maakunnissa päättää maatalouteen liittyvistä asioista? Maaltavastaajat-podcast vieraili kesällä Porin Suomi Areenassa, jossa valmistauduttiin jo ensi vuoteen. Heidi Siivosen seurassa MTK:n johdon erityisavustaja Tiina Perho, puheenjohtaja Juha Marttila ja kokoomuksen kansanedustaja, soteasiantuntija Jaana Laitinen-Pesola.

Kuuntele Maaltavastaajat-podcastin jakso 21. MTK ja politiikan superkevät nyt Soundcloudista tai puhelimesi podcast-sovelluksella.

Maaltavastaajat-podcast on MTK:n oma ajankohtaiskatsaus. Uusia podcast-jaksoja ilmestyy noin kahden viikon välein, ja podien teemoissa otetaan monipuolisesti huomioon koko maa- ja metsätalousala sekä ajankohtaiset ilmiöt. Maaltavastaajat löytyy osoitteesta soundcloud.com/maaltavastaajat tai lataamalla Soundcloudin puhelimellesi.  Palvelu on helppokäyttöinen, ja podcastien kuuntelu on maksutonta. Voit kuunnella podcastia myös esimerkiksi iPhonen podcast-sovelluksella.