Maatalouden kannattavuus
Artikkeli – Maatalous ja suomalainen ruoka
Maatalouden kannattavuus
20.02.2019
Luonnonvarakeskuksen (Luke) kannattavuuskirjanpidon mukaan maa- ja puutarhatalouden kannattavuuskerroin koheni vuonna 2017 (0,38) 0,40:een vuoden 2016 noin 0,26:sta, joka oli 2000-luvun heikoin tulos.
Vuoden yrittäjätulo kasvoi noin 16 500 euroon tilaa kohti. Kokonaispääoman tuottoprosentti oli silti edelleen negatiivinen, – (2) 1,9 prosenttia.
Lue lisää: Luken taloustohtori
Ajankohtaista
1
24.04.2024
MTK-Vähäkyrö on Vuoden Helmi
2
24.04.2024
MTK:n valtuuskunta kokoontui Espoossa - pääministeri Orpo vieraili kokouksessa
3
23.04.2024
MMM: Huomioi maataloustukiaikataulujen muutokset korkotukilainojen maksussa
4
23.04.2024
Valtuuskunta suuntasi katseet tulevaisuuteen seminaarissaan ”Kestävä ja turvallinen Suomi 2030"
5
19.04.2024
Ruuan alkuperä kiinnosti Ruoka 2024 -messuilla - Tapahtuman huipensi Ruokavisan loppukilpailu
6
17.04.2024
Ruoka 2024 -messut 19.-21.4. Helsingissä - Tutustu suomalaisen ruuan alkuperään ja merkintöihin
7
16.04.2024
Laajat sopeutustoimet kohdistuvat myös maa- ja metsätaloustuottajiin
8
15.04.2024
Liity mukaan unohtumattomalle seikkailulle Skördefestiin Ahvenanmaalle!
9
12.04.2024
EU:n maaperädirektiivin valmistelussa askeleita oikeaan suuntaan – “Direktiivi ei saa heikentää maa- ja metsätalouden toimintaedellytyksiä”
10
11.04.2024
Suomalaiset tuottajajärjestöt ovat sitoutuneet maatalouden energia- ja materiaalitehokkuuden kehittämiseen