Sisältöjulkaisija

angle-left null MTK:n eduskuntavaalitavoitteet: Ääni menestyvälle maalle

Tiedote

MTK:n eduskuntavaalitavoitteet: Ääni menestyvälle maalle

5.12.2018

MTK haluaa antaa eduskuntavaaleissa äänensä menestyvälle maalle. Teemoina ovat mahdollisuuksien Suomi, turvallinen tulevaisuus, hyvä ympäristö ja kansainvälinen kumppanuus.

Mahdollisuuksien Suomi on kaikille tasa-arvoinen. Maassamme jokaisella pitää olla tasavertaiset mahdollisuudet harjoittaa ammattiaan, josta saa riittävän toimeentulon, sekä saada palveluita ja koulutusta riippumatta asuinpaikasta. Tarvitsemme politiikkaa, jolla kehitetään sekä kaupunkia että maaseutua.
– Menestyksen eväät on Suomessa olemassa, mutta hyvä tulevaisuus pitää itse tehdä. Ilman menestyvää maaseutua ei ole menestyvää Suomeakaan. Haluamme näyttää suuntaa koko Suomen kehittämiselle tavalla, jossa yhdistyvät talouden ja työllisyyden kasvu sekä kestävä kehitys, MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila sanoo.

– Kaupungin ja maaseudun vastakkainasettelu on tarpeetonta. Koko Suomea on kehitettävä, jotta saamme menestystä maallemme, Marttila painottaa.

– Turvallisesta tulevaisuudesta on huolehdittava. Huoltovarmuuden ja ruokaturvan arvostus ovat nousussa, koska maailma on yhä epävarmempi, Marttila jatkaa. 

– Myös ilmastomuutokseen on varauduttava. Toivomme selkärankaa ilmastopoliittiseen keskusteluun, Marttila sanoo.

Eduskuntavaalit järjestetään 14.4.2019. MTK on julkaissut omat tavoitteensa ensi vuoden eduskuntavaaleihin. 

MTK ja Maaseudun Tulevaisuus järjestävät puolueiden puheenjohtajien vaalipaneelikeskustelun 9.1.2019.

#äänimaalle

Lisätietoja:
puheenjohtaja Juha Marttila, puh. 040 502 6810
johdon erityisavustaja Tiina Perho, puh. 0500 741 532