null MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän taskukokoinen työpöytä – lataa se puhelimeesi: tarjoamme kortin ladanneille ilmaisen kahvin Ärrällä

Uutinen – Jäsenyys

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän taskukokoinen työpöytä – lataa se puhelimeesi: tarjoamme kortin ladanneille ilmaisen kahvin Ärrällä

26.3.2019

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän taskukokoinen työpöytä, joka tuo puhelimeesi paitsi jäsenedut myös ajankohtaiset maa- ja metsätalousuutiset, kilpailut ja erityistarjoukset. Lataa puhelimeesi sähköinen jäsenkortti MTK:n jäsenverkosta kohdasta ”Omat tiedot”. Tarjoamme kaikille sähköisen jäsenkortin haltijoille ilmaisen kahvin Ärrältä 20.3.-20.6.2019.

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän taskukokoinen työpöytä, joka tuo jäsenedut, asiantuntijoiden yhteystiedot ja muut hyödylliset palvelut puhelimeesi. Voit ladata sähköisen jäsenkortin MTK:n jäsenverkosta kohdasta mtk.fi/omattiedot. Halutessasi voit yhä säilyttää myös pahvisen jäsenkortin.


Miksi ladata MTK:n sähköinen jäsenkortti?

  • Jäsenedut aina taskussa mukana. Tarkasta jäsenedut sovelluksesta ja käytä etukorttina pahvisen sijasta. Selaa koulutuskalenteria ja katso MTK:n asiantuntijoiden yhteystiedot.
  • Mediaseuranta kokoaa maa- ja metsätalouden ajankohtaiset uutiset. Sähköinen jäsenkortti tarjoaa sinulle maa- ja metsätalousaiheiset uutiset eri medioista.
  • Sosiaalisen median kuumimmat puheenaiheet ja blogit. Lue MTK:n blogia ja seraa somea.
  • Tilaa uutiskirjeitä ja kuuntele podcastia. Hallinnoi tilaamiasi uutiskirjeitä ja kuuntele Maaltavastaajat-podcastia.
  • Kilpailut ja erityistarjoukset vain sähköisessä jäsenkortissa. Vaihtuvia kilpailuja ja tarjouksia vain sähköisen jäsenkortin haltijoille.


Ilmainen kahvi Ärrältä kaikille sähköisen jäsenkortin haltijoille

Tarjoamme kahvit kaikille sähköisen jäsenkortin haltijoille. Lataa kortti puhelimeesi ja vilauta kortista löytyvää Ärrä-koodia lähimmällä R-kioskillasi, saat koodia vastaan ilmaisen kahvin. Etukoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 20.3. – 20.6.2019 Kahvin saa vain esittämällä kupongin sähköisestä jäsenkortista.


​​​​​​​Jäsenkortti MTK-yhdistysten jäsenille

”Tilaa e-kortti" -nappia painamalla saat matkapuhelimeesi tekstiviestillä latauslinkin, jota kautta jäsenkortti asennetaan matkapuhelimeen. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen tilausta.

Löydät ohjeet osoitteesta:


Jäsenkortti mhy:n jäsenille

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortin voit ladata älypuhelimeen Pivo-sovelluksen avulla. Pivo on mobiililompakkosovellus, josta löytyy monia etuohjelmia ja alennuskuponkeja. Se on myös metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortti. Sovellus on täysin ilmainen.

Löydät tarkemmat ohjeet alla olevan linkin kautta.aiheet: jäsenedut, sähköinen jäsenkortti

Suositellut artikkelit

1

02.12.2019

MTK:n sähköinen jäsenkortti

02.12.2019

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän sähköinen työpöytä, joka tuo lisätoiminnoillaan lisäarvoa perinteiselle pahviselle jäsenkortille. MTK:n jäsenet voivat ladata sähköisen jäsenkortin...

2

15.02.2019

Sähköiset uutiskirjeet

15.02.2019

MTK:n jäsenten tilattavana on sähköisiä uutiskirjeitä, joita lähetetään tilaajille säännöllisin väliajoin sähköpostilla.