Sisältöjulkaisija

null Neste - polttoainealennusta yrityskortilla

Artikkeli - Jäsenyys

Neste - polttoainealennusta yrityskortilla

5.2.2019

MTK:n jäsenet saavat alennusta Neste Yrityskortilla bensiinistä ja dieselistä. Jäsenalennus bensiinistä on -2,5 senttiä ja dieselistä -2,7 senttiä litralta (sis. alv) 2019.

Alennuksen saa Neste Yrityskortilla laskutuksen yhteydessä asemakohtaisista vähittäismyyntihinnoista. D- ja Truck-asemien ostot veloitetaan päivittäisillä sopimushinnoilla, joista lisätietoa saa asiakaspalvelusta. Alennus ei koske Neste Express -automaattiasemia. Niillä polttonesteiden myyntihinnat ovat alueensa edullisimmalla tasolla. Neste Yrityskortti kelpaa kuitenkin maksuvälineenä myös Express-asemilla.

Lisäksi kortti käy maksuvälineenä Neste palvelu- ja automaattiasemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä Viipurin ja Pietarin alueella sekä Ruotsissa Preem ja Circle K -asemilla. Neste Yrityskortin tilinhoitomaksu on verkkolaskulla 1 €/kk, paperilasku 2,5 €/kk.

Yrittäjänä saat myös suoratoimituksina laadukkaaat Neste-voiteluaineet, -kemikaalit, -nestekaasut ja -polttonesteet asiakaskohtaisin sopimushinnoin.

Neste Yrityskortti

  • Jäsenille, joilla on Y-tunnus.

  • Neste-yrityskortin saat, kun täytät ja palautat hakemuksen. Yrityskorttihakemuksen voi tehdä verkossa sivulla www.neste.fi/yrityskortti.

  • Merkitse aina korttihakemukseen MTK:n jäsennumero Lisätietoja-kohtaan tai liitä mukaan kopio MTK:n jäsenkortista.

  • Yrityskortin kanssa ei voi käyttää muita alennus- tai etukortteja.

Nesteen vaivattomat tilauskanavat

Lue lisää


aiheet: energiaedut