null Oiva avautuu alkuvuodesta

Blogi – Jäsenyys

Oiva avautuu alkuvuodesta

22.12.2020

Oiva avautuu alkuvuodesta 2021

Jouluja ja palloja! Oiva avautuu alkuvuodesta
Jouluja ja palloja! Oiva avautuu alkuvuodesta

Jäsentiedot laskeutuvat parhaillaan Oivaan kuin lumihiutaleet talviselle maankamaralle. Osa tiedoista on vielä leijuksissa, mutta poutasää näkyy jo horisontissa.

Oivan käyttäjätunnuksia valmistellaan ja toimitetaan jäsenvastaaville 7.1.2021 alkaen. MTK:n nykyinen Jaicom-järjestelmä siirtyy saattohoitoon tiistaina 5.1. klo 16 jälkeen. Silloin sieltä siirretään viimeisen kerran  mm. luottamushenkilöiden tiedot Oivaan. Sen jälkeen järjestelmän tiedot ovat vielä luettavissa tammikuun loppuun asti, mutta päivityksiä ei enää tehdä Jaicomiin.

Metsänhoitoyhdistysten puolella jäsentietojen käsittelyä jatketaan nykyisissä järjestelmissä. Tietojen päivitysprosessit tulevat muuttumaan, ja niihin apua ja opastusta saa Oiva-apuhetkissä maanantaisin 08.20-09.00 sekä avoimella oiva-tukikanavalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-13. Lisäksi järjestetään erityisiä neuvonta- ja keskustelutilaisuuksia jäsentietojen ja laskutuksen varmistamiseksi.

Ilmoittautumiset ilmaantuvat Oiva-tapahtumakalenteriin joululahjana, joten käykääpä vilkaisemassa pyhien jälkeen https://oiva.crmieportal.com/public/events ja klikatkaa itenne mukaan

Oivallista joulua!