null Järjestelmätoimittajat esillä Oulussa

Blogi – Jäsenyys

Järjestelmätoimittajat esillä Oulussa

5.12.2019

Jäsenpalveluita toteuttaa CRM-service Oy.

Oulussa metsänhoitoyhdistysten toiminnanjohtajien kokouksessa oli läsnä useita järjestelmätoimittajia. Myös jäsenrekisteripalveluiden toimittajaksi valittu CRM-service Oy esitteli jäsenrekisterin perustoimintoja sekä tietokoneella että mobiilisti. Mm. mobiililaitteilla toteutettavat pikakyselyt kiinnostivat yleisöä. 

Yrityksen osakas ja markkinointipäällikkö Lilli Mustajärvi näytti järjestelmän rekisteriominaisuuksia käytännössä. Henkilötietojen helppo hallinta, jäsenlaskujen automatisointi ja jäsenten kiinnostuskohteiden hallinta (segmentointi) tehostavat uudessa järjestelmässä jäsenvastaavien työtä. 

Jäsentiedon oikeellisuus on tällä hetkellä hankkeen pääkohde. Tietoja eheytetään ja yhdistetään niin, että henkilöön yhdistetään kaikki jäsenyys- ja asiakkuustiedot relaatioilla. Jäsenrekisterilomaketta työstetään projektiryhmällä seuraavan kerran 10.12. työpajassa, minkä jälkeen sitä katselmoidaan jäsenvastaavista kootun pilottiryhmän kanssa. Näin pyritään varmistamaan käytettävyys ja toimivuus alusta alkaen. 

Voit tutustua järjestelmätoimittajaan osoitteessa crmservice.com.

Lilli kertoo järjestelmän ominaisuuksista. Jäsenrekisteri toimii tulevaisuudessa myös mobiilisti.