null Päivitä jäsentietosi - pääset kiinni uusiin etuihin!

Blogi – Jäsenyys

Päivitä jäsentietosi - pääset kiinni uusiin etuihin!

21.2.2020

Päivitä tietosi - täytä kysely  https://webropol.com/s/oivakysely

Eerikki Viljanen ja Jyrki Wallin korostivat yhtenäistä jäsenyyttä
Eerikki Viljanen ja Jyrki Wallin korostivat yhtenäistä jäsenyyttä

MTK:n luottamusjohto kokoontui torstaina 20.2. Helsingissä hotelli Presidentissä keskustelemaan järjestö- ja jäsenpalvelu-uudistuksesta. Jäsenpalvelu Oivan käyttöönotosta puhuttiin tilaisuudessa paljon.  Luottamusjohdon ykkösprioriteetiksi Oivassa nousivat jäsenistön uudet digipalvelut.

MTK:n tavoitteena on yhtenäinen jäsenyys koko tuottaja- ja metsänomistajakentän läpi. Oiva-hanke on tämän mahdollistavana yksi tämän hetken pääprojekteista. Uuden jäsenpalvelun avulla halutaan saada jäsentiedot eheiksi, luotettaviksi ja hyvin käytettäviksi jäsentemme edunvalvonnan tukena.

Jäsentietoja päivitetään juuri nyt!

Oiva-projektiryhmä korjaa ja täydentää parhaillaan jäsentietoja ajan tasalle. Esimerkiksi Y-tunnuksia tarvitaan uudistuvien jäsenpalveluiden käyttöön, erityisesti MTK hankinnat oy:n etuihin https://www.mtkhankinnat.fi/

Tietoja haetaan myös julkisista rekistereistä, mutta päivittämiseen tarvitaan apua myös jäsenistöltä. Tietojen päivittämistä varten on luotu kyselylomake jäsenille. Tiedot toivotaan täytettävän viimeistään maanantaina 2.3.2020.

Kysely löytyy osoitteesta https://webropol.com/s/oivakysely ja lisätietoa hankkeesta https://www.mtk.fi/oiva . MTK Keski-Suomi puuttui valitettavasti alkuperäisestä kyselystä, teille on oma kysely tässä: https://webropol.com/s/keskisuomi .

Luottamusjohto odottaa Oivalta eniten uusia digipalveluita jäsenistölle

Jos tarvitsette apua tai lisätietoja, voitte ottaa yhteyttä Oiva-ihmisiin, Antti Yli-Perttala ja Timo Hyvönen auttavat kyllä. Yhteystiedot ovat alla.

Jäsentietojen päivitys, Antti Yli-Perttala, 050 434 6011, antti.yli-perttala@mtk.fi

Hanke kokonaisuutena, Timo Hyvönen, 050-374 8371, timo.hyvonen@mtk.fi

Tuki myös oivapalvelu@mtk.fi