null Palkkaus.fi — Palkanmaksu helposti ja tehokkaasti

Artikkeli – Jäsenyys

Palkkaus.fi — Palkanmaksu helposti ja tehokkaasti

2.12.2019

Palkkaus.fi on palkanmaksupalvelu, jolla yritys, yhteisö tai yksityishenkilö maksaa helposti työntekijöiden palkat. Palkkalaskurissa muodostuu palkasta yksi summa, joka kattaa sivukulut ja kaikki maksetaan yhdellä verkkomaksulla. Tulorekisteri-ilmoitukset ja tilitykset tehdään automaattisesti. Työntekijä saa nettopalkan ja tiedon palkkalaskelmasta. Palkkaus.fi on myös MTK:n Töitäsuomesta.fi-palvelun kumppani palkanmaksussa.

Palkkaus.fi hoitaa byrokratian yrittäjän puolesta

Voit maksaa TyEL, YEL ja MyEL-palkanmaksuja. Myös työkorvauksia voi maksaa. Palkkalaskelmiin on helppo lisätä kulukorvaukset ja luontoisedut. Työnantajan ei tarvitse miettiä ilmoituksia tai tilityksiä ja Palkkaus.fi hoitaa byrokratian työnantajan puolesta. Myös tarvittavat vakuutukset saa palvelusta. Palkkaus.fi tekee kuukausittain selkeät raportit kirjanpitoa varten ja halutessasi ne lähetetään automaattisesti kirjanpitäjällesi.

Palkkaus.fi:tä tuottaa Suomen Palkanlaskenta Oy, joka on suomalainen 2013 perustettu yritys. Yritys on Finanssivalvonnan valvonnan alainen ja on merkitty maksupalvelun tarjoajia koskevaan Finanssivalvonnan rekisteriin.

Palveluun voi tehdä käyttäjtunnuksen ilmaiseksi. Palvelumaksu tulee vain maksetuista palkoista ja se maksetaan palkanmaksun yhteissumman mukana. Palvelumaksu on 4–10 euroa (ALV0%) palkanmaksua kohti.

Näin helppoa palkanmaksu palkkalaskurilla on

 

Voit myös maksaa useita palkkoja yhdellä kertaa, kun käytät palkkalistaa

 

Lisää aiheesta


aiheet: vakuutusedut, palkkaus

Suositellut artikkelit

MTK:n ja Maaseudun Työnantajaliiton yhteistyösopimus tarjoaa käyttöösi ajantasaista tietoa työehdoista ja työnantajana toimimisesta.