null Parannamme jäsenpalveluamme ja uudistamme jäsenlaskutuksen

Artikkeli – Jäsenyys

Parannamme jäsenpalveluamme ja uudistamme jäsenlaskutuksen

15.12.2020

MTK:n ja metsänhoitoyhdistysten jäsenpalvelut uudistuvat. Ensi vuonna käyttöönotettava Oiva-jäsenpalveluportaali on maataloustuottaja- ja metsänhoitoyhdistysten yhteinen palvelualusta, joka näkyy jäsenille etenkin uusina digipalveluina. Jäsenpalveluiden kehittäminen on osa laajempaa koko järjestön uudistumista, jossa samalla kertaa yhtenäistetään yhdistysten toimintaa ja uudistetaan myös jäsenmaksujärjestelmä.

Hyödyt jäsenten käyttöön

Uuden jäsenpalvelualustan kautta saat tietoa uusimmista jäseneduista, koulutuksista, webinaareista, kampanjoista, oman paikallisen yhdistyksesi sekä myös alueellisen liiton ja keskusliiton toiminnasta. Voit samalla kätevästi ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin. Saat myös kohdennettua markkinatietoa omasta tuotantosuunnastasi. Portaaliin on tarkoitus käynnistysvaiheen jälkeen rakentaa myös erilaisia vuorovaikutteisia asiantuntijapalveluita.

Jäsenmaksut yhtenäistyvät

Jäsenmaksujärjestelmä uudistuu valtakunnallisesti selkeämmäksi. MTK:n valtuuskunnan päättämän uuden mallin mukaan jäsenmaksu määräytyy yhdistyksen jäsenmaksusta ja edunvalvontamaksusta.


 

Oletko jäsen? Lue lisää jäsenmaksun perusteista

Ensi vuonna saat vain yhden jäsenmaksulaskun, jossa näkyvät sekä MTK- että

Merja Elomaa

jäsenviestinnän suunnittelija

+35820 413 2323

+35840 661 8699

aiheet: jäsenmaksu, järjestöuudistus