Sisältöjulkaisija

null Ramirent - konevuokraukset jäsenetuhintaan

Artikkeli - Jäsenyys

Ramirent - konevuokraukset jäsenetuhintaan

22.2.2019

Ramirent tarjoaa etuna MTK:n jäsenille oman kilpailukykyisen hinnaston konevuokrauksista. Edun saa käyttöön avaamalla tilin vuokraamossa ja esittämällä MTK:n jäsenkortin sekä mainitsemalla MTK:n hinnastosta. Selaa jäsenetuhintoja Ramirentin MTK:n jäsenille laatimasta hinnastosta.

Ramirentiltä ratkaisut maatalousyrittäjän rakennuskonetarpeisiin

Ramirentillä on ratkaisu maatalousyrittäjän kaikenlaisiin rakennuskonetarpeisiin, olivatpa ne sitten normaalin toiminnan ylläpitoon tarvittavia sähköistys- tai lämmityskalustoa, laajennus tai saneerauskohteissa tarvittavia henkilönostimia, maanrakennustöissä tarvittavia koneita, sääsuojausta tai jopa väliaikaisia varastotiloja.

Valtakunnallinen asiakaspalvelu

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa 288 toimipistettä kymmenessä maassa.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Palvelemme asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla heille parhaimman ratkaisun.

Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia, sekä yksityisiä kotitalouksia.

Tutustu Ramirentin jäsenetuhinnastoon - hinnat vain MTK:n jäsenille

Ramirentin hinnasto MTK:n jäsenille

aiheet: koneet ja tarvikkeet