null SKED - vuokraa ja välitä koneita, työntekijöitä ja muita resursseja

Artikkeli – Jäsenyys

SKED - vuokraa ja välitä koneita, työntekijöitä ja muita resursseja

2.12.2019

Huom! Jäsenedut muuttuvat vuonna 2020. Kerromme lisää mahdollisimman pian.
**
SKED-sovellus on puhelimeen ladattava appi, jonka avulla voit vuokrata ja välittää koneita, työvoimaa ja muita resursseja. SKEDin avulla voit saada lisätuloja koneista ja laitteista silloin kun et niitä itse tarvitse. MTK:n jäsenet saavat jäsenetuna 10 % alennuksen normaalista maksusta.

SKED Bosgårdin tilalla Porvoossa

SKED tarjoaa palvelun MTK:n jäsenille -10% etuhintaan

SKED on maatalouden ratkaisu, joka on luotu helpottamaan maatilayrittäjien arkea ja lisäämään tuotantotehokkuutta hyödyntämällä jo olemassa olevia resursseja.

SKED tarjoaa yksinkertaisen ja turvallisen tavan tarvitsemasi koneen vuokraamiseen sekä neuvonnan tai työntekijän tilaamiseen haluamallesi ajalle. Avun löytäminen kiireisimpänä aikana onnistuu kätevästi sovelluksen avulla. Voit luoda uusia tulovirtoja ilmoittamalla oman maatalouskoneesi vuokralle ja löytää sille maksavia käyttäjiä silloin kun et itse sitä tarvitse. SKED näyttää reaaliaikaisesti tarjolla olevat resurssit ja niiden hinnat ja sijainnit.

SKED on nuori ja kasvava yritys. MTK ja SKED ovat yhteistyökumppaneita ja tehtävämme on saada sinulle enemmän kuin mitä sinulla jo on. Kannustamme sinua lisäämään laitteita, henkilöstöä ja tallejasi meidän järjestelmään. MTK: n jäsenet saavat 10%: n alennuksen normaalista maksusta.

Lataa sovellus

Ota yhteyttä SKEDiin

Kuuntele lisää Maaltavastaajat-podcastista

 


aiheet: koneet ja tarvikkeet, muut jäsenedut

Esikatsele
1 jostakin 61