null Syksyn esittelyt käyntiin toimihenkilöpäiviltä

Blogi – Jäsenyys

Syksyn esittelyt käyntiin toimihenkilöpäiviltä

2.10.2020

Oiva-suoratoisto käyttöön, jäsenrekisteri täyttyy jo.

Oiva-suoratoisto toimi toimihenkilöpäivillä mainiosti. Esitykset jaettiin palvelun kautta koko Suomeen reaaliaikaisesti.
Oiva-suoratoisto toimi toimihenkilöpäivillä mainiosti. Esitykset jaettiin palvelun kautta koko Suomeen reaaliaikaisesti.

Oiva-jäsenrekisteripalveluiden syksyn esittelykierros on alkanut. Ensimmäiset esittelyt pidettiin tällä viikolla Auran nuorisotalolla ja Lapualla.

Esittelyssä käydään läpi puheenjohtajille, toiminnanjohtajille ja sihteereille Oivan tilanne, sisältö ja aikataulut. Koulutukset alkavat ensi viikolla pääkäyttäjistä ja laajenevat jäsenvastaaviin marraskuussa. 

Syksyn esittelyaikataulut

Samaan aikaan jäsentietojen täydentäminen Oivaan jatkuu. Järjestön koko jäsentieto on lähiviikkoina Oivassa, ja muutosten automaattiset päivitykset metsäjärjestelmistä käynnistetään. Tuottajajäsentieto on jo Oivassa, ja hallinta tulee jatkossa olemaan kokonaisuudessaan siellä. Metsänomistajien jäsentietoa käsitellään edelleen metsäjärjestelmissä. 

Jäsenlaskutukseen tulee merkittävä muutos, kun kaikki jäsenmaksulaskut lähtevät keskitetysti ja automaattisesti. Sama koskee myös karhulaskuja - käsityötä vähennetään mahdollisimman paljon. Sähköinen laskutus on mahdollista nyt kaikille (kuluttajille ja yrityksille). Tämä onkin suositeltavin tapa, sillä kustannus on murto-osa paperilaskusta. 

Nähdään siis syksyn mittaan tilaisuuksissa - aina voi myös kysyä tarkennuksia osoitteesta oivapalvelu@mtk.fi.