null Jäsenet päivittävät tietojaan nyt vauhdilla

Blogi – Jäsenyys

Jäsenet päivittävät tietojaan nyt vauhdilla

28.2.2020

Jäsentietoja yhdistetään ensi viikolla jäsensihteerien tueksi

Ensimmäinen ponnistus tehdään 15.3. mennessä
Ensimmäinen ponnistus tehdään 15.3. mennessä

Jäsenet ovat vastanneet jäsentietokyselyyn mukavasti. Jo yli 2500 päivitettyä tietoa on tullut kyselyn kautta ja paljon myös suoraan jäsenrekisteriin. 

Asia etenee nyt näin:

- Jäsenet voivat päivittää tietojaan kyselyyn 2.3. iltaan asti

- Olemme saaneet n. 30 000 Y-tunnusta Asiakastiedon rekisteristä

- Kokoamme keskitetysti jäsenrekisteritiedon ja jäsenten välittämän tiedon viikon aikana yhteen, helposti tarkistettavaan lomakkeeseen

- Toimitamme listat jäsensihteereille tarkistettavaksi ja päivitettäväksi mahdollisimman pian.

- Tavoitteemme on, että saamme lähetettyä listat yhdistyksille tarkistettavaksi 9.3. mennessä.

- Aikaraja ensimmäisen koosteen tarkastukselle on 15.3., minkä jälkeen alamme päivittää jäsentietoja nykyiseen rekisteriin ja Oivaan.

- Y-tunnusten automaattinen vienti vanhaan järjestelmään on osoittautunut teknisesti haasteelliseksi. Tutkimme edelleen asiaa, mutta viemme korjatut tiedot jo nyt myös uuteen Oivaan. 

Hätää ei ole!

Jos et ehdi tähän kierrokseen mukaan, tietoja ehtii kyllä korjata vuoden mittaan. Tässä vaiheessa mahdollisimman ehjä tieto säästää paljon vaivaa jatkossa, siksi pyydämme nyt näitä tarkistuksia. 

Y-tunnukset ovat tarpeen sekä jäsentietojen yhdistämiseen MTK-yhdistysten ja mhy-yhdistysten yhteisjäsenyyksissä että joidenkin MTK Hankinnat Oy:n (www.mtkhankinnat.fi) etujen käyttämiseksi. Tietojen päivittäminen ja korjaaminen jatkuu kevään ja syksyn mittaan. Ensimmäinen aikaraja siis ei ole lopullinen este tietojen päivitykselle, mutta käytämme silloin olemassaolevan tiedon päivityksiin. 

Kuuntelepa kuulumisia myös Maaltavastaajat-podcastista!