Takaisin Kuluttaminen & tulevaisuuden ruoka webinaari 17.3.

Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka

Kuluttaminen & tulevaisuuden ruoka webinaari 17.3.

16.03.2021

Wbinaarissa kuultin terveiset Kuluttajaliitosta, elintarviketeollisuudesta ja tulevaisuudesta! Webinaari järjestettiin etäyhteyksin, Teamsissa keskiviikkona 17.3.

Jos et päässyt linjoille, voit katsoa nauhoitteet esityksistä jälkikäteen. Linkit nauhoitteisiin sivun alareunassa. 

Ohjelma 17.3. klo 9.30 - 12

•    Tervetuloa!
      - MTK:n kuluttajatyöryhmän puheenjohtaja Kaisa Pihlaja, 
•    Ruokaostoksiin vaikuttavat tekijät: mitä kuluttajat arvostavat? Mikä merkitys on hinnalla? 
      - vaikuttamistyön päällikkö Tiina Vyyryläinen, Kuluttajaliitto
•    Elintarviketeollisuuden puheenvuorot
      - tuotekehitysjohtaja Tiina Hämäläinen, Valio
      - kaupallinen johtaja Jouko Riihimäki,  Jalofoods
•    Key Note Speak, tulevaisuuden ruokapöytä
      - tulevaisuudentutkija Arto O. Salonen
•    Päätössanat
      - MTK:n johtokunnan ja kuluttajatyöryhmän jäsen Arto Laine

Tule sinäkin mukaan webinaariin pitämään itsesi ajan tasalla, tapaamaan tuttuja ja uusia kasvoja sekä verkostoitumaan! 

Webinaarin esitykset, nauhoite: 

Tiina Vyyryläisen esitys 
Tiina Hämäläisen esitys 
Jouko Riihimäen esitys
Arto O. Salosen esitys

 



Heidi Siivonen

ruokamarkkina-asiantuntija, kuluttajatyö

+358 20 413 2925

+358 40 568 8802

Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: ruoka, kotimainen ruoka, lähiruoka, kotimaisuus, ruokaa omasta maasta, kotitalous, suomalaisuus, hyvää suomesta, ruokaaomastamaasta, tulevaisuudenruoka, ruokatrendi