Toimintopainikkeet

SuomiAreena 2018

MTK SuomiAreenassa 16.-18.7.2018

Marttila_MTK_17.7._kansalaistori.jpg

MTK:n teltassa tapaat asiantuntijoitamme. Juha Marttila ja Tiina Perho keskustelemassa vilja- ja heinäpeltojen kuivuudesta tuottajan kanssa. 

Osastolla mm. Satakunnasta - Sikses parasta -hanke, MHY-Satakunta, Sarka-museo ja TöitäSuomesta.fi-palvelu.

Syvaniemi_Virtanen_Syvasalmi_Dahlman.jpg

Renki vai pehtoori -visassa, MTK:n viihteellisessä torivartissa 16.7. Hanna Virtanen, Viileä ja Harri Syväsalmi, SUEK, olivat Anni-Mari Syväniemen tentattavina pärjäisitkö he entisajan maatalouden harjoittajana. Molemmilla entisillä porilaisilla meni niin hyvin, että Henrietta Dahlman luovutti heille palkinnot.

SuomiAreenassa vietetään ruokapäivää ti 17.7.2018.

keskustelu.JPG

Tärkeimmät asiat puhutaan ruokapöydässä. Elintarvikeketjun merkityksestä Suomelle keskustelemassa ministeri Jari Leppä, Juha Marttila MTK:sta, Arttu Laine SOK:sta ja Jari Latvanen ETL:stä. Juontajana on Pipsa Hurmerinta.

Keskustelut jatkuvat MTK:n paneelikeskustelulla: Ruuan huoltovarmuus ja ruokaturvallisuus. Keskustelijoina on puheenjohtaja Juha Marttila, MTK, perustuotanto-osaston johtaja Jyrki Hakola, Huoltovarmuuskeskus, pääsihteeri Kristiina Kumpula, SPR ja toimitusjohtaja Kari Luoto, PTY. Paneelikeskustelun juontaan Maaseudun Tulevaisuuden toimittaja Eija Mansikkamäki.

MTK:n viihteellisessä ”lobbausvartissa” ovat mukana kansanedustaja, sianlihantuottaja Pertti Hakanen ja K-kauppias Kalle Wahlroos. Lobbausvartin juontaa Eija Mansikkamäki.

SuomiAreena on Porissa 16.-20.7.2018. Lisätietoja SuomiAreenan sivuilta.

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 17.7.2018