Toimintopainikkeet

Missä on pihvi?


Voi Espoo minkä teit – vaihdoit kotimaisen ruuan tuontiruokaan

12.12.2018 00:00

Vahvana ruokavaikuttajana tunnettu lehti Maaseudun Tulevaisuus uutisoi, että Espoo vaihtoi ruokapalvelun kilpailutuksen tuloksena kotimaisesta jauhelihasta tehdyt pihvit tuontilihasta valmistettuihin...

Ruuan alkuperä on aina ilmoitettava oikein

23.11.2018 00:00

Mediassa aina välillä leviää kohu-uutisia siitä, miten ruoan alkuperä on täysin hämärtynyt meidän kuluttajien ruokalautaselle päätyessään. Toissa viikolla silmille lävähti uutinen, jossa...

Farmarit Forumissa

24.09.2018 14:50

Maalaistentalossa Helsingissä on keskellä kiihkeää kaupallisuutta ja kaupungin elämänrytmiä valvottu suomalaisen farmarin etua näköalapaikalta pitkään, aina vuodesta 1921 alkaen. Täällä Forumin...

Hirvittävä hävikkiruoka kuriin – aloita omasta kotikeittiöstä

31.05.2018 00:00

Ruokahävikki on hirvittävä asia. Suomessa, jossa jatkuvasti moititaan ruoan hintaa ja halutaan halpuuttaa ruokaa, heitetään vuosittain hukkaan 400 miljoonaa kiloa syömäkelpoista ruokaa. Koko...

Ja TAAS joulu on meillä #syödäänyhdessä

22.12.2017 00:00

Suomi täytti sata vuotta. MTK täytti sata vuotta. Yksi suurimmistä Suomi 100 -hankkeista oli Syödään yhdessä, jossa MTK oli vahvasti mukana. EMBLA, Pohjoismainen ruokakilpailu tehtiin ensimmäistä...

Kotimaista ruokaa kuntalaisille

08.09.2017 00:00

Julkinen ruokapalvelu on haastava kokonaisuus, jossa mahdollisimman asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti, terveellisesti ja maistuvasti on palveltava monenlaisia asiakasryhmiä mitä erilaisimmissa...

Kuka on paras ruokatoimija Pohjoismaissa?

24.08.2017 00:00

Embla – pohjoismainen ruokakisa käynnissä Kööpenhaminassa Kuka on Pohjoismaiden paras ruoka-artesaani? Mikä on Pohjoismaiden paras ruokayritys? Embla-ruokakisan loppukilpailu on käynnissä...

Purtavana suomalainen liha

03.03.2017 00:00

Lihaa koskeva keskustelu on vilkasta. Mikä on alkuperä? Onko se eettisesti tuotettua? Se on epäterveellistä. Se on ympäristörikos. Sen alkuperää ei ole kerrottu meille lihavalmisteissa. Milloin...

Ruispiparit ja hyvä joulumieli

23.12.2016 00:00

Joka vuosi joulu yllättää minut tullen aina liian nopeasti. Sitä haluaisi ehtiä kaikenlaista kodinsiivouksesta jouluruokien perusteelliseen valmistamiseen. Ihan kaikkea ei ehdi, eikä onneksi...

Porkkanaa bataatin ja hernettä soijan sijaan

21.10.2016 10:00

Kohtuullisuus on kaunista ruokavalinnoissa Suomalaisen ruoantuottajan viesti kuluttajille on: suosi kestävästi lähellä tuotettua kotimaista ruokaa ja kysy aina ruoan alkuperä. Kun tuotamme ruoan...

RSS Tilaa tämä blogi



Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 15.10.2015