Takaisin Pääsiäisuutuuksien maistelua – tietoiskuja lampaanlihan tuotannosta ja lähiruuasta

Tiedote

Pääsiäisuutuuksien maistelua – tietoiskuja lampaanlihan tuotannosta ja lähiruuasta

30.03.2017

Kutsumme Sinut aamiaistilaisuuteen tutustumaan popup-pääsiäiskaupan lähiruokayrittäjiin, maistelemaan pääsiäisuutuuksia ja kuulemaan ruokaasuomesta.fi -palvelun uusimmat kuulumiset keskiviikkona 5.4. klo 10–11. Lisäksi luvassa napakoita tietoiskuja lampaanlihan tuotannosta Suomessa ja lähiruoasta.

Paikka: Popup-pääsiäiskauppa, Kauppakeskus Forum, 3. krs. (Kamppiin johtava käytävä Kippo-kahvilan ja Foodyn välissä)

Ohjelma:

Lähiruokatuottajat esittäytyvät ja maistattavat tuotteitaan

Tietoiskut

  • Lampaanlihan tuotanto Suomessa, asiamies Jukka Markkanen , MTK
  • Lähiruokaa lautaselle, ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi
  • ruokaasuomesta.fi -suoramyyntikanavan kuulumiset ja uudet toiminnot, toimitusjohtaja Eero Kananen , LähiPro.

Popup-pääsiäiskaupassa on mukana myös Lammastila Harjujärven , Murtolan Hamppufarmin ja Kultasuklaan tuotteita. Lisätietoja täältä .

Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta 3.4. klo 15 mennessä. Tilaisuuteen ilmoittautuneille on luvassa pääsiäisherkkukassi. Ilmoittautumalla varmistat itsellesi oman kassin. Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/Aamiaistilaisuus_Ruokaasuomestafi__MTK_pop_up_paasiaiskauppa_5288

Lämpimästi tervetuloa!

MTK viestintä& ruokaasuomesta.fi

Lisätietoja:
Emma Pihkala, MTK, markkinointikoordinaattori, 040 920 9831
Kaija Stormbom, viestinnän suunnittelija, 040 8489 559
Eero Kananen, LähiPro, toimitusjohtaja, 040 586 2850
Penttilän tila, Heikki Penttilä, 040 050 4788
Mustila Viini, Maria Tigerstedt, 040 053 9273
Rantakorven tila, Johanna Koivuluoma, 050-5775881
Lammastila Harjujärvi, Jari Järvinen, 040-1902553
Murtolan Hamppufarmi, Ville Virtanen, 040-5665219
Kultasuklaa, Tapani Korpi, 050 631 52
www.ruokaasuomesta.fi
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1662137800760409/
Facebook: @ruokaasuomesta
Twitter @RuokaaSuomesta
Instagram: @ruokaasuomesta