Toimintopainikkeet

Herkkujen Suomi tänä vuonna elokuun alussa - teemana syödään yhdessä

mehut_2014_lev420.jpg

13.4.2017

Suosittu lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi järjestetään tänä vuonna Helsingissä 3.-5.8.2017. Helsingin Rautatientorin suosittu tapahtuma tarjoilee tänä vuonna kotimaisen ruuan ja kotimaisten oluiden helmiä yhtenäisellä ja avoimella alueella, jossa on mahdollista nautiskella herkuista tai ostaa ruokaa mukaan. Viime vuonna tapahtumassa oli mukana 100 ruoka- ja juomatoimijaa. Tapahtumassa vieraili 2,5 päivän aikana yli 35 000 ihmistä.

Monipuolinen tapahtuma, joka saa kiitosta hyvästä tunnelmastaan


Herkkujen Suomi tarjoaa pienille ja keskisuurille elintarvikealan yrityksille mahdollisuuden tuotteiden ja ruoka-annosten myyntiin. Näytteilleasettajiksi ovat tervetulleita myös suomalaisten laadukkaiden raaka-aineiden
parissa työskentelevät yritykset ja yhteisöt.

Tapahtumaan voi tulla myymään elintarvikkeita ja/tai ruoka-annoksia, maistattamaan ja esittelemään vaikkapa lähellä tuotettuja suomalaisia herkkuja, kiinnostavia uutuuksia, trendikästä luomua tai suomalaisia perinneherkkuja.

Tapahtuman pääjärjestäjinä ovat tuottajajärjestöt MTK ja SLC, Aitojamakuja II -hanke ja Lammin Sahti, joka toimii tapahtuman vastuullisena järjestäjänä. Tapahtuma on tänä vuonna osa MTK 100 ja Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.


Tämän vuoden tapahtuman teemana Syödään yhdessä


Tänä vuonna tapahtuma tarjoaa ensimmäistä kertaa täysin yhtenäisen ruoka- ja olutteltta-alueen, jonka keskellä tulee olemaan runsaasti pöytiä ja istumapaikkoja yhdessä syömisen ja ruuasta nauttimiseen.

Tarjoiltavien annosten ruokateemana on laadukas suomalainen
streetfood ja kotimaiset panimotuotteet. Ohjelmalavalla on tuttuun tapaan runsas ohjelmatarjonta.

Herkkujen Suomi -tapahtumalle on laadittu brändiohjeistus laadun ja asianmukaisuuden varmistamiseksi.

Elintarvikkeiden myynnissä ja tarjoilussa kaikki ruoka ja juoma on oltava suomalaisista raaka-aineista, jos niitä tuotetaan Suomessa.

Ruuan alkuperä ja reitti on oltava myyjälle ja tekijälleen itselleen selvä ja kuluttajille kerrottavissa. Tarkoitus on nimenomaan suosia
oman maakunnan makuja ja suomalaisia raaka-aineita. Herkkujen Suomi on suomalaisten tuotteiden ja raaka-aineiden tapahtuma.

Konsepti toimii, sillä viime vuoden kävijäkyselyyn vastanneista 40 % antoi tapahtumalle arvosanan erinomainen ja 57 % arvosanan hyvä.


Lähde mukaan!


Viime vuoden yrittäjäkyselyyn vastanneista peräti 93 prosenttia koki tapahtuman paremmaksi kuin muut ruokatapahtumat Suomessa.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään jälleen ammattitapahtuma sisäänostajille. Viime vuoden tapahtumaan osallistuneista, kyselyyn vastanneista yrittäjistä 73 % sai luotua uusia kontakteja sisäänostajiin tapahtuman aikana.

Osastopaikkoja on rajallinen määrä. Mikäli olet kiinnostunut osastopaikasta tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä: Kimmo Härkönen p. 040 524 4363 tai kimmo.harkonen@jarjestys.fi.

Tervetuloa uudistettuun Herkkujen Suomeen!

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää