Takaisin MTK:n valiokunnat ja verkostot kokoontuivat Helsingissä

Uutinen

MTK:n valiokunnat ja verkostot kokoontuivat Helsingissä

01.03.2017

Valiokuntien ja verkostojen puheenjohtajat ja vastuuasiantuntijat kokoontuivat Helsingissä 1.3.2017. Työpajan tavoitteena oli lisätä tietoisuutta MTK:n valiokuntauudistuksesta sekä pohtia valiokuntien ja verkostojen tulevaa toimintaa. Samalla valiokuntien ja verkostojen vastuuhenkilöt pääsivät tutustumaan toisiinsa, mikä edistää jatkossa valiokuntien välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä. 

MTK:n valiokunta- ja verkostorakenne uudistui vuoden vaihteessa, jatkossa MTK:lla on yhteensä 9 valiokuntaa ja 13 verkostoa. Ne ovat omien alojensa asiantuntijoita, ja niiden tehtävänä on mm. valvoa tuottajien etuja, selvittää alaansa liittyviä kysymyksiä sekä tehdä esityksiä MTK:n johtokunnalle.

Työpajassa keskusteltiin valiokuntien ja verkostojen rooleista ja mietittiin, kuinka ne voivat viestiä tehokkaasti tekemisistään niin jäsenille kuin mediankin suuntaan. Samalla osallistujat tutustuivat uusien sähköisten työvälineiden mahdollisuuksiin. Päivän aikana etsittiin myös yhteisiä toimintamalleja ja rajapintoja, miten eri valiokunnat ja verkostot voivat jatkossa tehdä yhteistyötä keskenään.