Toimintopainikkeet

Sähköinen jäsenkortti ja e-lasku käyttöön


27.11.2017

Sähköisen jäsenkortin voi tilata älypuhelimeen MTK:n jäsenverkko repusta kohdasta Omat tiedot. Tilaamisen jälkeen saat puhelimeesi tekstiviestin, jossa linkki ja ohjeet lataamiseen. Tällä hetkellä jo yli 2000 jäsentä on sähköisen jäsenkortin ladannut. Puhelimen vaihtuessa/rikkoutuessa voi tilauksen tehdä uudestaan.

Sähköisestä jäsenkortista näet päivittäin tuoreimmat maa- ja metsätalouden ajankohtaiset uutiset, selaat jäsenetuja, kuuntelet mielenkiintoisia asiantuntijoiden podcasteja sekä sometat.

Kaikkien sähköisen jäsenkortin ladanneiden kesken järjestämme vuoden 2018 alussa arvonnan, jossa upeita palkintoja (tabletti/puhelin). Kampanja-ajoista ilmoitamme myöhemmin, mutta kannattaa jo nyt tilata sähköinen jäsenkortti puhelimeen ja varmistat, että olet mukana arvonnassa. Arvonta koskee vain niitä, jotka ovat myös asentaneet/ladanneet jäsenkortin puhelimeen eli pelkkä linkin tilaus ei riitä.

Reppuun kirjautumisessa et enää tarvitse käyttäjätunnuksena jäsennumeroa, mikäli sinulla on toimiva sähköpostiosoite jäsenrekisterissä eli kirjaudut sähköpostiosoitteellasi (käyttäjätunnus).

MTK:n jäsenlaskun voit siirtää e-laskuun samalla kun asioit verkkopankissa. Verkkopankista kohdasta Tilaa e-laskuja voit käydä tilaamassa MTK:n jäsenlaskun suoraan verkkopankkiisi, jolloin sinun ei tarvitse muistella paperisten laskujen kanssa. Yllä mainittu arvonta koskee myös e-laskuun siirtyneitä.

Tuija Rantalainen, jäsensihteeri, 040 8400850


Lisää aiheesta

Sähköinen jäsenkortti

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää