Takaisin Kutsu FFD:n seminaariin Helsinkiin 13.6.

Uutinen

Kutsu FFD:n seminaariin Helsinkiin 13.6.

05.06.2017

FFD (Finnish Agri-agency for Food and Forest Development) järjestää seminaarin 13.6. klo 9.00-12.30 Finlandia-talolla. Agriculture, forestry or agrofrestry – improving environmental resilience and building up business and innovations in developing countries -seminaarin teemana on kehitysmaiden ilmastokestävät ratkaisut maa- ja metsätaloudessa sekä niihin perustuvien innovaatioiden ja business-mahdollisuuksien löytäminen.

Maa- ja metsätalous sekä niiden yhdistäminen eli peltometsäviljely tarjoavat merkittävän taloudellisen turvan kehitysmaiden pienviljelijöille. Ne tarjoavat myös ruokaturvaa ja ovat merkittäviä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja siihen sopeutumisen kannalta. Peltometsäviljely voi esimerkiksi vähentää viljelijän haavoittuvuutta ilmastonmuutoksen vaikutuksille, mutta miten me toimimme käytännössä?

Seminaarin tarkoituksena on tuoda yhteen sekä kansainvälisiä että suomalaisia vieraita, joilla on yhteinen kiinnostus kehitysmaiden maa- ja metsätaloutta kohtaan. Arvostetut panelistimme jakavat esimerkein ja eri näkökulmin maa- ja metsätalouden kannalta kestäviä ratkaisuja, jotka yhdistävät ympäristöystävällisyyden ja taloudelliset hyödyt.

Seminaari on ilmainen ja avoin kaikille. Toivomme vilkasta keskustelua panelistien ja yleisön välillä. Tervetuloa!