Toimintopainikkeet

Uutiskirje kaikille tuottajayhdistysten jäsenille


27.11.2017

MTK:n sähköisen uutiskirjeen jakelu laajenee. Ajankohtaista ja usein rahanarvoista tietoa on tarjolla jokaiselle tuottajayhdistyksen jäsenelle. Edellytys on, että sähköpostiosoite on tiedossamme. Maaseudun elinkeinoihin vaikuttavia asioita vyöryy eteemme kiihtyvällä vauhdilla sekä kotimaasta että maailmalta. MTK haluaa tarjota ensikäden tietoa, jotta jokaisella on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Kerromme selkeällä kielellä, mitä tapahtuu ja miten MTK asioihin vaikuttaa.

Uutiskirjeessä puheenvuoron saavat järjestön parhaat asiantuntijat. He painivat päivittäin maaseudulle tärkeiden asioiden kanssa. Suuri osa työstä tehdään Brysselissä. Mitä aikaisemmin asiat saadaan kuntoon EU-pöydissä, sitä parempaan lopputulokseen lopulta päästään.

Sen vuoksi uutiskirje raapaisee maatalous- ja metsäpolitiikkaa pintaa syvemmältä. Tulevaisuutta suunnittelevan yrittäjän on tärkeä tietää hyvissä ajoin, millaista politiikka voi olla kymmenen vuoden kuluttua. Samalla tavoin tarvitaan ennakoivaa tietoa markkinoiden kehityksestä.

Uutiskirje on tärkeä MTK:n järjestötyölle. Siitä saa ensimmäisen tiedon tulevista tapahtumista ja jatkuvasti uudistuvista jäsenpalveluista.

MTK on ollut vahva vaikuttaja jo 100 vuotta. Siihen on päästy yhdessä tekemällä. Tulevaisuuden tupaillat ja vuoropuhelu kuluttajien kanssa tapahtuvat pitkälti verkossa. Tähän tarvitaan ajankohtaista tietoa. Sitä pyrimme tarjoamaan entistä kattavammin ja täsmällisemmin.

Toivottavasti otat uutiskirjeen säännölliseen seurantaan ja suosittelet siihen tutustumista myös ystävillesi.

Juha Marttila, puheenjohtaja, MTK

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää