Toimintopainikkeet

Peltotreffit-tapahtuma MTK:n yhdistysten Vuoden Helmi 2016 -kisan voittajaksi

Helmi_2016_1_net.jpg

12.4.2017

Vuoden Helmi julkistettiin 12.4.2017 MTK:n valtuuskunnan kevätkokouksessa. Voittajaksi valikoitui MTK Lounais-Hämeen ja MTK Tammelan yhdistysten järjestämä jäsenistölle suunnattu Peltotreffit-tapahtuma, joka tuo useampia yhdistyksiä yhteen ja on laajalla alueella tunnettu.

Peltotreffit on järjestetty jo 15 kertaa. Tapahtuma on vuosi vuodelta kasvanut suuremmaksi ja viime vuonna se keräsi sekä ennätysyleisön että ennätysjoukon näytteilleasettajia. Mukaan kutsuttiin ensimmäistä kertaa myös Someron ja Punkalaitumen MTK-yhdistysten väkeä. Peltotreffit on ollut jo pitkään Tammelan ja Lounais-Hämeen MTK-yhdistysten näkyvin ja paljon kiitosta saanut jäsenistöön suuntautuva voimanponnistus. Vuoden 2016 Peltotreffit järjestettiin 18.3.2016 Forssassa.

Kunniamaininnan Vuoden Helmi 2016 -kisassa sai MTK-Keurusseudun koululaisille suuntaama Kummiluokka kyläilee -tapahtumasarja, jossa tutustutaan maaseudun elinkeinoihin ja elämään maalla. Kummiluokkavuosi on ollut hieno ja antoisa kokemus sekä koululaisille että järjestäjille. Maaseudun elinkeinot ovat tulleet tutuiksi käytännön kautta ja koululaiset ovat kokeneet asioita, joita muutoin ei aina ole helppoa päästä kokeilemaan.

Helmi_2016_2_net.jpg

Vuoden Helmi jaettiin jo neljättä kertaa. Edellisvuosien voittajat ovat MTK-Kuusjoki Salon iltatorilla (2015), MTK-Jalasjärvi Traktorien vetokisoilla (2014) ja MTK-Nurmes Perunatempauksellaan (2013). Kilpailussa menestyy, kun yhdistyksen toiminta erottuu positiivisella tavalla. Menestymisen salaisuus voi piillä suositun tapahtuman tai tapahtumasarjan järjestämisessä, kunnostautumisessa jäsenten kohtaamisessa, kuntavaikuttamisessa tai kuluttajatyössä. Voittajan valitsee MTK:n johtokunnan nimeämä työryhmä.


Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää