Takaisin Maaseutunuorten Rankat duunit- kuvakilpailu

Uutinen

Maaseutunuorten Rankat duunit- kuvakilpailu

24.01.2018

RBCI18_Keyvisual.jpg

Rankat duunit vaativat kunnon huvit – Valtran ja Red Bullin yhteistyö tuo kunnon huvit Jyväskylään lauantaina 3.2. jolloin luvassa on säihkettä ja sähinää Red Bull Crashed Ice-tapahtumassa oheispippaloineen. Valtra ja MTK:n maaseutunuoret jakavat kolme kappaletta 2 kpl:n lippupaketteja Jyväskylän Red Bull Crashed Ice- tapahtumakokonaisuuteen #rankatduunit -kuvakilpailun palkintoina. 

Kuvakilpailun aiheena on työ, duuni, arkinen mutta energinen aherrus. Ota nasakka kuva duunista, työn tuoksinasta, onnistumisesta tai vinosyötöstä, rankasta duunista, jota poljetaan eteenpäin hyvällä energialla ja joka vaatii vastapainokseen kunnon huveja. Jaa kuva instaan ohjeiden mukaan, ja olet mukana lippupakettikisassa.

Palkinnot:

  • 3 x 2kpl VIP-lippupaketti Jyväskylän Red Bull Crashed Ice-tapahtumaan

Paketti sisältää: Sisäänpääsy tapahtuma-alueelle, ja omaan erilliseen VIP-tilaan. Red Bull Crashed Ice- kilpailun jälkeen sisäänpääsy JYP-Kalpa-jääkiekko-otteluun ja tämän jälkeen sisäänpääsy tapahtuman virallisiin bileisiin Jyväskylän keskustan yökerhoon. Voittajien tulee itse huolehtia matka- ja majoituskuluista, jos sellaisia syntyy.

Tarkemmat ohjeet ja säännöt tästä