Toimintopainikkeet

Kevätkirmaus kokosi 200 maaseutunuorta yhteen viihtymään ja verkostoitumaan

kevätkirmausetkot.JPG

10.4.2018

Maaseutunuorten perinteinen Kevätparlamentti järjestettiin tänä vuonna risteillen 23.-24.3. Mukana risteilemässä ja yhteistyössä tapahtumassa oli Faba. Ennen risteilyä etkoiltiin Simonkadulla: Iltapäivän ajan käytävillä riitti väkeä ja puhetta, kun noin puolet osallistujista, sata nuorta, jalkautui Maalaistentalon tiloihin.

MTK:lla osallistujat kiersivät järjestökoulutuksen, maatalouslinjan, järjestöryhmän ja Pellervon rasteilla. Laivalla Kevätkirmaus jatkui kepeällä yhteisellä osuudella sekä illallisella. Lauantaina, ennen saapumista Helsinkiin, ohjelmassa oli toivottu Speed Dating. Risteily huipentui Valtionvarainministerin Varttiin, kun ministeri Petteri Orpo vieraili maaseutunuorten luona. Maaseutunuorten puheenjohtaja Heikki Huhtanen ja Juha Sarviluoma tenttasivat Orpoa mm. Brexitin vaikutuksista maataloustukiin.

Risteilyjärjestelyissä ja risteilyllä aktiivisesti mukana ollut nuorten puheenjohtaja Huhtanen oli kokonaisuuteen tyytyväinen, ja sanoi risteilyn kuvaavan hyvin maaseutunuorten toimintatapaa: Tehdään yhdessä, tasapuolisesti, niin että ohjelma sisältää sopivassa suhteessa viihdettä ja verkostoitumista, mutta myös ammatillista ja yhteiskunnallista asiaa.

Instagramista risteilytunnelmia löytyy tunnisteella #kevätkirmaus18.

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää