Toimintopainikkeet

Metsä Rokkaa Mikkelissä 9.6.


7.5.2018

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo järjestää tänäkin kesänä Metsä Rokkaa -tapahtuman. 

31855749_1864350853604696_5744468915304529920_n.jpg

Metsä on rokannut kesäkuun yhdeksäntenä päivänä kymmenen vuotta, ei aivan päivälleen, mutta melkein. Tapahtuman juuret juontavat kuitenkin jo kahdentoista vuoden taakse, sillä vuonna 2006 kolmihenkinen delegaatio pyysi audienssia promoottori Vesa Kontiaiselta Hotelli Juvaan, metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja Petri Pajunen etunenässä.

- Pojat kertoivat ideasta, jossa metsäiset asiat kerrotaan nuorille musiikin ohessa, pienimuotoisena festarina ja ihan alkuun mietin, että tuossa ei ole mitään järkeä. Tovin tuumattuani tajusin, että ideahan on ihan mahtava, koska koskaan ennen ei ole moista kokeiltu, muistelee Vesa Kontiainen Metsä Rokkaa -tapahtuman syntyä.

Kymmenessä vuodessa on päästy taivas´alta siisteihin sisätiloihin, sillä ensimmäinen Metsä Rokkaa tapahtuma pidettiin silloisen hotelli Juvan ”takapihalla” Puustockin lavalla ja kesäkuun alussa tapahtuma testaa ensimmäisenä suurena festarina, maaliskuussa valmistuneen, Saimaa Stadiumin Mikkelissä. Nimen lisäksi tapahtumilla on yksi yhtäläisyys, juhlan juontajana on Jone Nikula. Saimaa Stadiumin ja VIP-osaston emäntänä toimii Susanna Laine.

Metsa_rokkaa_juliste_paiva.jpg

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää