Toimintopainikkeet

Ilmoita avoimista työpaikoistasi Töitäsuomesta -palvelussa

ToitaSuomesta_info.jpg

27.4.2018

MTK avasi huhtikuussa www.töitäsuomesta.fi palvelun. Tässä palvelussa tuodaan maaseudun työpaikat tarjolle ja löydetään niihin tekijät. Töitäsuomesta palvelun yksi tarkoitus on myös tuoda tarjolle töitä, joita ei aiemmin ole ollut nähtävillä ja sitä kautta edistää maaseudun elinkeinoja. Samalla töihin saadaan sekä työttömiä, kausityötä tarvitsevia nuoria että työpaikkaa vaihtavia tai lisätöitä etsiviä. Ensimmäisen version lanseerauksen jälkeen palvelua on edelleen kehitetty ja nyt varsinainen käyttöönotto on alkanut.

Palvelussa kaikki eri tahot voivat tuoda töitä tarjolle. Mahdollisuuksia on siis niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksittäisille kansalaisillekin. Työtehtävät voivat vaihdella muutaman tunnin pihatöistä pysyvään työsuhteeseen. Työn tarjoaminen on tehty helpoksi, koska palveluun on kytketty mukaan palkkaus.fi järjestelmä. Sen avulla onnistuu palkanmaksu kaikkine sivukuluineen.

Töitäsuomesta peruskäyttö on maksuton, MTK:n tarjoama palvelu. Lisäominaisuuksista kuten palkkaus.fi:sta kulu on kyseisen palvelun tarjoajan hinnoittelun mukainen.

Kesäkauden lähestyessä on hyvä hetki laittaa töitä tarjolle sekä levittää tietoa siitä, että www.töitäsuomesta.fi on avattu. Liitteenä oleva kuva kertoo yksinkertaisesti miten palvelu otetaan käyttöön

Marko Mäki-Hakola, elinkeinojohtaja, 040 502 6810

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää