Takaisin Maaltavastaajat jakso 28: keskusteluja voittamassa – tarvitaanko aina viimeinen sana?

Uutinen

Maaltavastaajat jakso 28: keskusteluja voittamassa – tarvitaanko aina viimeinen sana?

07.02.2019

Tämän viikon Maaltavastaajat-podcastissa Heidi Siivosen kanssa juttusilla Ellun Kanat viestintätoimiston toimitusjohtaja, muutoksentekijä Taru Tujunen sekä MTK:n johdon erityisavustaja, vaalivaikuttaja Tiina Perho. Millaista on rakentava keskustelukulttuuri ja onko aina tarpeen saada se viimeinen sana? Entä miksi tulevissa eduskuntavaaleissa kannattaa äänestää ja uskaltaako poliittiseen keskusteluun ottaa osaa? Kuuntele uusi jakso nyt SoundCloudista, sähköisestä jäsenkortista tai puhelimesi podcast-sovelluksella.

Maaltavastaajat-podcastissa käydään rakentavaa keskustelua

Tämän päivän julkinen keskustelu on klikkiotsikoita, sosiaalisen median algoritmeilla pelaamista ja vahvoja tunnereaktioita. Kannattaako kaikkiin keskusteluihin lähteä mukaan ja onko aina järkevää saada se viimeinen sana? Tämän viikon Maaltavastaajat-podcastissa Heidi Siivosen kanssa juttelemassa muutoksentekijä, Ellun Kanat viestintätoimiston toimitusjohtaja Taru Tujunen ja MTK:n johdon erityisasiantuntija, vaalivaikuttaja Tiina Perho. Keskustelu pyörii myös kevään eduskuntavaalien teemoissa. Miksi kannattaa äänestää ja millä teemoilla MTK lähtee kevään 2019 eduskuntavaaleihin?

Kuuntele Maaltavastaajia työn ohessa puhelimestasi

Maaltavastaajat-podcast on MTK:n oma ajankohtaiskatsaus. Uusia podcast-jaksoja ilmestyy noin kahden viikon välein, ja jaksojen teemoissa otetaan monipuolisesti huomioon koko maa- ja metsätalousala sekä ajankohtaiset ilmiöt. Helpoiten kuuntelet podcastin suoraan puhelimellasi MTK:n sähköisestä jäsenkortista. Maaltavastaajat löytyy myös osoitteesta soundcloud.com/maaltavastaajat.  Palvelu on helppokäyttöinen, ja podcastien kuuntelu on maksutonta. Voit kuunnella podcastia myös esimerkiksi iPhonen podcast-sovelluksella tai muilla podcast-sovelluksilla. Podcastien kuuntelu on mahdollista koska vain, luurit korville ja traktorin selkään.




Saatat olla kiinnostunut myös näistä