Alanavigaatio ja haku

Sisältö

Delikatessernas Finland 3–5.8.2017 i Helsingfors

Delikatessernas Finland samlar i år de mest intressanta närmatsdelikatesserna och Finlands bästa öl på Järnvägstorget i Helsingfors den 3-5 augusti. Delikatessernas Finland, som ordnas för sjunde gången tillsammans med Syystober-ölfesten, bildar nu tillsammans en förnyad evenemangshelhet kring finländsk Street Food, Finlands bästa öl och en läcker matmarknad. Evenemangets huvudtema ”Vi äter tillsammans” (#Viätertillsammans) förenar vänner av god mat och dryck på Järnvägstorget intill småtimmarna. 

Delikatessernas Finland samlar närmats- och ekoproducenter och -företagare från olika delar av Finland. Delikatesser framtagna av små livsmedelsföretag kan avnjutas på stället eller köpas med hem. Evenemanget har förnyats så att besökare nu smidigt kan njuta av både mat och dryck tillsammans på hela evenemangsområdet tack vare ett utvidgat utskänkningsområde. Det är gratis inträde till Delikatessernas Finland, som även är en del av det officiella Finland 100-programmet samt MTK 100-jubileumsåret.

Ifjol besöktes Delikatessernas Finland av cirka 35 000 vänner av god mat och smakrik öl. Även i år väntas till den populära närmatsmarknaden ett stort antal besökare, varav en stor andel turister, eftersom evenemanget i år har tidigarelagts.

Herkkuja ruokapöytään


Delikatessernas Finland är öppet:

torsdag 3.8. kl. 16.00–20.00

fredag 4.8. kl. 10.00–20.00

lördag 5.8. klo 10.00–19.00.

Syystober-öltältet är öppet varje kväll  till och med klockan 01.00.

Som huvudarrangörer och sammankallare av samarbetsparter fungerar Centralförbundet för lant- och skogsbruksproducenter MTK, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC, Lammin Sahti och Småbryggeriernas förbund. 


 
Sivun alkuun

Linkit ja lisätiedot

Delikatessernas Finland

aitojamakuja.fiPuhtaasti kotimainenHyvää Suomesta

Alatunniste