Herkkujen SuomiHerkkujen Suomi 22.-24.8.2013

         Videoita Herkkujen Suomesta

 


SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB_420.jpg

Syodaan_yhdessa_420.jpg
Herkkujen Suomi 3.-5.8.2017 Helsingin Rautatientorilla

Torstaina 3.8. klo 16.00-20.00

Perjantaina 4.8. klo 10.00-20.00

Lauantaina 5.8. klo 10.00-19.00

Syystober-olutteltta joka ilta kello 01.00 asti

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

                       

Perinteinen ja suuren suosion saavuttanut Herkkujen Suomi on osa virallista Suomi 100 -ohjelmaa. Lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi ja kotimaisten oluiden Syystober -tapahtumakokonaisuus  järjestetään Helsingin Rautatientorilla jo seitsemättä kertaa. Tapahtuma uudistuu - voit maistella suomalaista street foodia laajennetulla Syystoberin anniskelualueella, jolta löytyy ruokamyyjiä yöhön asti. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy.


Herkkujen Suomi -tapahtuma kokoaa Helsingin Rautatientorille lähi- ja luomuruoan tuottajia ja yrittäjiä ympäri Suomen. Pienten elintarvikeyritysten herkkuja voi napostella paikan päällä tai ostaa mukaan. Osastoilla esitelllän myös maakuntia ja suomalaista maaseutua. Lisäksi luodaan ajankohtaiskatsaus suomalaiseen ruokakasvatukseen sekä tutustutaan ruokaketjun toimijoihin.

                                                                                           

Herkkujen Suomi 2014


IMG_8182.jpg


Viime vuonna tapahtumissa vieraili lähes 35 000 hyvän ruoan ja oluen ystävää.  Viimevuotisessa tapahtumassa nähtiin perinteisiä suomalaisia makuja ja raaka-aineita aivan uudessa kuosissa.

                       

Herkkujen Suomi järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Tapahtuman suosio osoittaa, että suomalaiset kuluttajat ovat ottaneet lähiruoan omakseen. Kuluttajat arvostavat ruoan tuoreutta ja laatua sekä ennen kaikkea herkullista makua. Lähiruoka hurmaa ja kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän. Ruoan jäljitettävyys on noussut tärkeäksi ostokriteeriksi yhä useammalla.

                                     

Herkkujen Suomen pääjärjestäjänä ja yhteistyökumppaneiden koolle kutsujana toimivat Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund (SLC), Aitojamakuja.fi, Lammin Sahti ja Pienpanimoliitto.


Valitettavasti lemmikkien tuominen alueelle ei ole sallittua.

     

Tervetuloa herkuttelemaan!

                  

Herkkujen Suomi 2014Herkkujen Suomi 2014Herkkujen Suomi 2014


Päivitetty 2.3.2017aitojamakuja.fi

Puhtaasti kotimainenHyvää SuomestaAlatunniste