Herkkujen SuomiHerkkujen Suomi 22.-24.8.2013

         Videoita Herkkujen Suomesta

 


Herkkujen Suomi 18.-20.8.2016 Helsingin Rautatientorilla

Torstaina 18.8. klo 16.00-20.00

Perjantaina 19.8. klo 11.00-22.00

Lauantaina 20.8. klo 10.00-19.00

Syystober-olutteltta joka ilta kello 01.00 asti

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

                       

Tänä kesänä vietetään jälleen Helsingissä suomalaisen ruokakulttuurin juhlaa. Lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi ja kotimaisten oluiden Syystober

-tapahtumakokonaisuus  järjestetään Helsingin Rautatientorilla jo kuudetta kertaa. Olemme uudistaneet tapahtumaa - tänä vuonna voit maistella suomalaista street foodia laajennetulla Syystoberin anniskelualueella, jolta löytyy ruokamyyjiä yöhön asti. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy.


Herkkujen Suomi -tapahtuma kokoaa Helsingin Rautatientorille lähi- ja luomuruoan tuottajia ja yrittäjiä ympäri Suomen. Pienten elintarvikeyritysten herkkuja voi napostella paikan päällä tai ostaa mukaan. Osastoilla esitelllän myös maakuntia ja suomalaista maaseutua. Lisäksi luodaan ajankohtaiskatsaus suomalaiseen ruokakasvatukseen sekä tutustutaan ruokaketjun toimijoihin.

                                                                                           

Herkkujen Suomi 2014


IMG_8182.jpg


Viime vuonna tapahtumissa vieraili lähes 50.000 hyvän ruoan ja oluen ystävää.  Viimevuotisessa tapahtumassa nähtiin perinteisiä suomalaisia makuja ja raaka-aineita aivan uudessa kuosissa.

                       

Herkkujen Suomi järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Tapahtuman suosio osoittaa, että suomalaiset kuluttajat ovat ottaneet lähiruoan omakseen. Kuluttajat arvostavat ruoan tuoreutta ja laatua sekä ennen kaikkea herkullista makua. Lähiruoka hurmaa ja kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän. Ruoan jäljitettävyys on noussut tärkeäksi ostokriteeriksi yhä useammalla.

                                     

Herkkujen Suomen pääjärjestäjänä ja yhteistyökumppaneiden koolle kutsujana toimivat Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund (SLC), Aitojamakuja.fi, Lammin Sahti ja Pienpanimoliitto.


Valitettavasti lemmikkien tuominen alueelle ei ole sallittua.

     

Tervetuloa herkuttelemaan!

                  

Herkkujen Suomi 2014Herkkujen Suomi 2014Herkkujen Suomi 2014
aitojamakuja.fi

Puhtaasti kotimainenHyvää SuomestaAlatunniste