Alanavigaatio ja haku


Sisältö

Ohjelma 2017

Herkkujen Suomi avoinna

Syödään yhdessä - suomalaista katuruokaa ja juomaa joka ilta kello 01.00 asti

Torstaina 3.8. klo 16.00-01.00
Perjantaina 4.8. klo 10.00-01.00
Lauantaina 5.8. klo 10.00-01.00

Ruokamarkkinat (osa elintarvikeyrityksistä)
Torstaina 3.8. klo 16.00-20.00

Perjantaina 4.8. klo 10.00-20.00
Lauantaina 5.8. klo 10.00-19.00

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Herkkujen Suomen ohjelma

Tapahtuma-alueen ohjelmalavalla järjestetään ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Lavalla nähdään useita asiantuntijahaastatteluja sekä grillausta, jonka yhteydessä lähiruuan tuottajat esittäytyvät ja grillaavat omia herkkujaan. Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Torstai 3.8.

Syödään yhdessä kello 16-01

Ohjelmalavalla tapahtuu:

16.00–17.30 Herkkujen Suomi ja Syystober 2017 -tapahtuman avajaiset 

16.00 Viihdejazzyhtye Kahden Pennin Orkesteri esiintyy

16.15 Avajaispuheenvuoroja - juontajana MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi     

- Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä avaa tapahtuman

- MTK:n valtuuskunnan puheenjohtaja Tommi Lunttila

- SLC:n vt. toiminnanjohtaja Rikard Korkman

- Suomen Paras Olut -kilpailun voittaja palkitaan, Pekka Kääriäinen/Lammin Sahti

16.45 Koko Suomi tanssii: humppaopetusta opettajan johdolla

- sopii kaiken ikäisille, osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssitaustaa

17.00 Toritanssit: Viihdejazzyhtye Kahden Pennin Orkesteri esiintyy

18.00 Grillausta

Keittiömestarit Raymond Wesander ja Ulla Liukkonen grillaavat Herkkujen Suomen lähiruokaherkkujam mukana grillaamassa Malmgård ja  Samuli Karjula/Satokausikalenteri   

Perjantai 4.8.

Syödään yhdessä kello 10-01

Ohjelmalavalla tapahtuu:

11.00 Saunapalvi - ruokakulttuurimme aarre

Keskustelemassa Mari Hannuksela, Lihakeskusliitto ry ja ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi, MTK ry

12.00 Grillausta

Keittiömestarit Raymond Wesander ja Ulla Liukkonen grillaavat Herkkujen Suomen lähiruokaherkkuja yhdessä Vuoden Kokki Mattias Åhmanin kanssa. Mukana grillaamassa Juuli Hakkarainen, Modernia maakuntaruokaa -kirjailija ja Kaj Hoffström, Kal’s Specialty Foods.

14.00 Koko Suomi tanssii - opettaja Janita Rantanen ohjaa toriyleisölle nykytanssikoreografian ”Onni”

- sopii kaiken ikäisille, osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssitaustaa

15.00  Grillausta

Keittiömestarit Raymond Wesander ja Ulla Liukkonen grillaavat perunoita ja kasviksia Vuoden Kokki Mattias Åhmanin kanssa. Mukana grillaamassa perunalähettiläs Anna Strömberg ja Eija Klavus sekä Torrbacka Trädgård

16.00  Koko Suomi tanssii - opettaja Janita Rantanen ohjaa toriyleisölle nykytanssikoreografian ”Onni”

- sopii kaiken ikäisille, osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssitaustaa

18.00 Grillausta

Keittiömestarit Raymond Wesander ja Ulla Liukkonen grillaavat Herkkujen Suomen lähiruokaherkkuja, mukana grillaamassa Maria Andrea Canton, Etelän Tasanko

Lauantai 5.8.

Syödään yhdessä kello 10-01

Ohjelmalavalla tapahtuu:

12.00 Grillausta

Keittiömestarit Raymond Wesander ja Ulla Liukkonen grillaavat Herkkujen Suomen lähiruokaherkkuja, mukana grillaamassa Ritva ja Lassi Ruuska, Roppilax sekä Janne Tolvi, Kolatun juusto ja Tuuli ja Matti Kotaja, Finnish Plant.

13.00  Koko Suomi tanssii: katutanssiopetusta, vetäjänä koreografi Laura Humppila

- sopii kaiken ikäisille, osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssitaustaa

14.00 Grillausta

Keittiömestarit Raymond Wesander ja Ulla Liukkonen grillaavat härkäpapua ja härkäpapumakkaraa, mukana grillaamassa Karviaisten Tilan/ Voimapavun Katriina Klinckowström.


16.30-17.15 Toritanssit: viihdejazzyhtye Kahden Pennin Orkesteri esiintyy

17.30-18.15 Toritanssit: viihdejazzyhtye Kahden Pennin Orkesteri esiintyy

Syystober-teltassa esiintyvät:

To 3.8. Virve Rosti Acoustic

Pe 4.8. Kuningasidea

La 5.8. Taage ja Karvinen

Muutokset mahdollisia.

 
Sivun alkuun

Linkit ja lisätiedot

Herkkujen Suomi

aitojamakuja.fiPuhtaasti kotimainenHyvää Suomesta

Alatunniste