Alanavigaatio ja haku


Sisältö

Ohjelma 2016

Herkkujen Suomi on avoinna

torstaina 18.8.2016 klo 16.00-20.00
perjantana 19.8.2016 klo 11.00-22.00
lauantaina 20.8.2016 klo 10.00-19.00
Syystober olutteltta on auki kaikkina iltoina kello 01.00 asti.

Tapahtuma-alueen ohjelmalavalla järjestetään ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Lavalla nähdään useita asiantuntijahaastatteluja sekä grillausta, jonka yhteydessä maakunnat esittäytyvät ja grillaavat omia herkkujaan. Lisäksi luvassa on paljon ohjelmaa ruokakasvatukseen ja siihen liittyviin ajankohtaisiin hankkeisiin liittyen.

Rautatientorin tapahtuma-alueen osana on pienten panimoiden Syystober-teltta, jossa saa nauttia maakuntien ruokaherkkuja oluen siivittämänä. Teltta on auki torstaina, perjantaina ja lauantaina kello 01 asti yöllä ja tarjoaa ohjelmaa janoisimmille kävijöille. 

 IMG_5085.jpg

 
Sivun alkuun

Linkit ja lisätiedot

Herkkujen Suomi

aitojamakuja.fiPuhtaasti kotimainenHyvää Suomesta

Alatunniste