Toimintopainikkeet

Grollsilta alennuksia työvaatteista ja henkilösuojaimista

Grolls Oy:n logoGrolls tarjoaa MTK-yhdistysten ja mhy:n jäsenille jäsenetuja kaikista Björnkläder-työvaatteista ja henkilösuojaimista. Etu ei koske alennustuotteita. 
Tutustu jäsenverkko Repussa jäsenetuihin.

 


Mikä on Grolls Oy?

Pohjois-Euroopan johtava työvaate- ja henkilösuojainmyymäläketju Grolls Oy on osa ruotsalaista Grolls-konsernia.  Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta palvelua unohtamatta. Grollsilla on oma tuotanto ja tuotekehitys suojakypärille, työvaatteille, suojalaseille ja suojakäsineille. Ketjulla on 48 liikettä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa. 

Grolls pyrkii tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia. Se on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin asti suoraan liikkeestä odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Voit myös asioida verkkokaupassa vuorokauden ympäri.

Kaikki käytössä olevat materiaalit testataan laboratorioissa ja tuotteet testataan käytännössä ennen niiden tuloa mallistoon. Yhteistyökumppaneiksi Grolls kelpuuttaa ainoastaan luotettavia markkinoiden kärkimerkkejä.


Lisää aiheesta

Grolls Oy

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 29.1.2019