Toimintopainikkeet

Jäsenedut Ramirentiltä

ramirent_logotype_RGB_102.jpg

Ramirent tarjoaa MTK:n jäsenille oman kilpailukykyisen hinnaston konevuokrauksista.
Edun saa käyttöön avaamalla tilin vuokraamossa ja esittämällä MTK:n jäsenkortin sekä mainitsemalla MTK:n hinnastosta.
Ramirentillä on ratkaisu maatalousyrittäjän kaikenlaisiin rakennuskonetarpeisiin olivatpa ne sitten normaalin toiminnan ylläpitoon tarvittavia sähköistys- tai lämmityskalustoa, laajennus tai saneerauskohteissa tarvittavia henkilönostimia, maanrakennustöissä tarvittavia koneita, sääsuojausta tai jopa väliaikaisia varastotiloja.

Tutustu tuotteisiimme
Ramirentin vuokraamot

Siirry Reppuun: Ramirentin etuhinnasto MTK:n jäsenille

Epäselvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:

Valtakunnallinen asiakaspalvelu
Puh: 0800 171 414
asiakaspalvelu@ramirent.fi


Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa 288 toimipistettä kymmenessä maassa.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Palvelemme asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla heille parhaimman ratkaisun.

Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia, sekä yksityisiä kotitalouksia.

www.ramirent.fi


Lisää aiheesta muualla

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 28.2.2018