Toimintopainikkeet

Tuotevastuuvakuutus jäsenetuna 

MTK

Tuottaja on tuotevastuulain mukaan vastuussa vahingosta, joka aiheutuu siitä, että tuote ei ole ollut niin turvallinen kuin on aihetta odottaa.

Tuotevastuuvakuutus on MTK-yhdistysten jäsenille neuvoteltu jäsenetu, joka sisältyy jäsenmaksuun. Vakuutusehtojen korvaussäännösten muuttamisesta on sovittu 1.1.2016 alkaen. 

MTK:n jäsenen tuotevastuuvakuutuksen tarkoituksena on korvata toiselle aiheutetut henkilö- ja esinevahingot, kun vahinko johtuu tuotteen virheellisyydestä tai puutteellisuudesta ja josta vahingosta vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Vakuutus ei korvaa esimerkiksi vahinkoa, joka aiheutuu vakuutetulle itselleen.

Vakuutus on voimassa kaikilla maa- ja metsätaloutta harjoittavilla tuottajayhdistysten henkilöjäsenillä. Vakuutus koskee myös maa- tai metsätilaan liittyviä maaseutuyrityksiä.

Tuotevastuuvakuutuksessa MTK:n yhteistyökumppanina on LähiTapiola. Tarkempia tietoja vakuutuksesta saa LähiTapiolan alueyhtiöiden maatilayhteyshenkilöiltä tai LähiTapiolan toimistoista, joihin myös jätetään korvaushakemukset. Lisätietoja vakuutuksesta voi kysyä myös maataloustuottajien liitoista.

Tutustu vakuutuksen tuoteselosteeseen ja ehtoihin:

 

Ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi ja tarkista tuotevastuuvakuutuksen riittävyys yrityksesi tarpeisiin.


Lisää aiheesta palvelussamme

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 7.1.2019