Toimintopainikkeet

SKED - jakamistaloudesta kannattavuutta tilalle

SKED-sovellus on puhelimeen ladattava appi, jonka avulla voit vuokrata koneita, työvoimaa ja muita resursseja. SKEDin avulla voit saada lisätuloja koneista ja laitteista silloin kun et niitä itse tarvitse.  MTK:n jäsenet saavat jäsenetuna 10 % alennuksen normaalista maksusta.

SKED on maatalouden ratkaisu, joka on luotu helpottamaan maatilayrittäjien arkea ja lisäämään tuotantotehokkuutta hyödyntämällä jo olemassa olevia resursseja.

SKED tarjoaa yksinkertaisen ja turvallisen tavan tarvitsemasi koneen vuokraamiseen sekä neuvonnan tai työntekijän tilaamiseen haluamallesi ajalle. Avun löytäminen kiireisimpänä aikana onnistuu kätevästi sovelluksen avulla. Voit luoda uusia tulovirtoja ilmoittamalla oman maatalouskoneesi vuokralle ja löytää sille maksavia käyttäjiä silloin kun et itse sitä tarvitse.

SKED-sovellus näyttää reaaliaikaisesti tarjolla olevat resurssit ja niiden hinnat ja sijainnit.                                                                   

SKED on nuori ja kasvava yritys. MTK ja SKED ovat yhteistyökumppaneita ja tehtävämme on saada sinulle enemmän kuin mitä sinulla jo on. Kannustamme sinua lisäämään laitteita, henkilöstöä ja tallejasi meidän järjestelmään. MTK: n jäsenet saavat 10%: n alennuksen normaalista maksusta.

Lataa sovellus Google Play:ssa tai Apple Store:ssa!

Lisätietoja:  

www.skedglobal.com tai soita: Kristina Sweet +358443034203.

Videoilla tuottajien kokemuksia SKEDistä

SKED & MTK Malmgård Sjundeån tilalla Siuntiossa

sked_malmgårdsjundeå_video_still_kuva.jpg
SKED Malmgård Sjundeåssa

SKED & MTK Bosgårdin tilalla Porvoossa

sked_bosgård_video_still_kuva.jpg
SKED BosgårdissaLisää aiheesta

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 5.10.2018